Fanatik Show

FANATIK SHOW / Reghe: “Piovaccari? 20 de goluri!”

Laurenţiu Reghecampf susţine că echipa sa este mai puternică decît în sezonul precedent şi că nu va avea rival în ţară. Tehnicianul "roş-albaştrilor" e încîntat să Federico Piovaccari...
24.07.2013 | 18:46
FANATIK SHOW  Reghe Piovaccari 20 de goluri
ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf susţine că echipa sa este mai puternică decît în sezonul precedent şi că nu va avea rival în ţară. Tehnicianul “roş-albaştrilor” e încîntat să Federico Piovaccari a marcat primul gol pentru campioana României şi pronosticheză că “macaronarul” va puncta la foc automat.

Nu e o impresie, Steaua de acum e mai bună decît cea de anul trecut. Avem acelaşi lot care a cîştigat un campionat, a trecut de Ajax, am fost la 20 de minute să scoatem Chelsea. Mă bucur mult că jucătorii care au venit în această vară au făcut un meci bun. Piovaccari a şi marcat. Vrem să facem o echipă cu care să ne calificăm în grupele Ligii Campionilor şi, mai apoi,  în primăvara europeană. E normal să fim mai puternici şi am mai declarat asta. Dacă am spus acest lucru, înseamnnă că mă bazam pe ceva. Din acest motiv n-am vrut să aducem mulţi jucători, am dorit doar doi-trei jucători noi. Acum trebuie să-i aducem la acelaşi nivel pe jucătorii tineri, Iancu, Stanciu, Răduţ, jucători cu un talent incredibil care-şi dau seama de la meci la meci ce înseamnă să joci la Steaua în acest moment“, a declarat Reghecampf la FANATIK SHOW.

ADVERTISEMENT

“Piovaccari a jucat foarte bine. Pe mine mă interesează ca un atacant să marcheze. Ştiu foarte bine ce poate. Mă bucură atitudinea lui. Ştiu foarte bine că în săptămîna foarte grea a reuşit să recupereze 10, 20% din ceea ce vrem noi. Mă bucur că a reuşit să marcheze, îl ajută să capete încredere.Încearcă să se împrietenească cu călegii. Cînd încearcă să se integreze în echipă, e un semn bun. Federico va marca 10 goluri pînă în iarnă. La Steaua trebuie să marcheze între 15 şi 20 de goluri pe sezon. La valoarea lotului, ar fi normal să dea 20 de goluri, pentru că Steaua îşi creează foarte multe ocazii. Cînd ai un marcator, ajută echipa. Şi Niko a avut trei-patru ocazii, el trebuie să marcheze mai mult. Nu este un marcator pur sînge, are alte calităţi care ajută echipa“, a mai declarat Reghecampf la FANATIK SHOW.