“A fost un eşec venit în urma oboselii!” Cum e scuzat Reghe după prima înfrîngere în campionat

Claudiu Melinte   
în Stirile zilei
18/10/2014, 16:24
“A fost un eşec venit în urma oboselii!” Cum e scuzat Reghe după prima înfrîngere în campionat

Echipa pregătită de Laurenţiu Reghecampf a pierdut în mod dramatic partida de pe teren propriu, disputată în compania lui Al Shabab, după ce unicul gol al meciului a fost marcat în minutele de prelungire.

Ziariştii din Arabia Saudită n-au dat prea mare importanţă eşecului tehnicianului român şi mai notează: ”A fost un eşec venit în urma oboselii acumulate de jucătorii lui Reghecampf în ultimele săptămîni”.

Mai mult de atît, unii oameni spun că înfrîngerea lui Al Hilal este una normală, mai ales că Reghecampf şi elevii săi vor merge în Australia, acolo unde vor juca prima manşă a finalei Ligii Campionilor Asiei: ”Înfrîngere normală în contextul în care Al Hilal va pleca în Australia, acolo unde are un meci capital cu West Sidney, contînd pentru Finala Ligii Campionilor”, notează presa din Arabia Saudită. Aşadar, Laurenţiu Reghecampf a scăpat ”nevătămat” după prima sa înfrîngere în campionat, însă nu este deloc liniştit deoarece îl aşteaptă cel mai crucial meci de cînd a plecat din România.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Închide ×