Sport

Exclusiv. Reghe: “Ăsta e motivul pentru care am plecat de la Steaua!”

Daniel Şendre a vorbit cu Laurenţiu Reghecampf la Abu Dhabi. Fostul antrenor al Stelei a oferit un interviu de excepţie pentru cititorii FANATIK.RO, primul de când a părăsit FCSB, în urmă cu jumătate de an, pentru petrodolarii şeicilor. Acesta a explicat de ce s-a despărţit de vicecampioana României.
05.12.2017 | 15:15
Exclusiv Reghe Asta e motivul pentru care am plecat de la Steaua
ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf şi-a reziliat de comun acord contractul cu FCSB în vară, la finalul sezonului competiţional 2016-2017, atunci când a acceptat oferta venită din partea şeicilor de la Al Wahda. Fostul antrenor al vicecampioanei României a dezvăluit care a fost motivul pentru care a luat decizia de a pleca de la vicecampioana României. Acesta susţine că a rămas în relaţii foarte bune cu Gigi Becali, patronul FCSB-ului.  CITEŞTE AICI PRIMUL INTERVIU ACORDAT DE LAURENŢIU REGHECAMPF DUPĂ PLECAREA DE LA STEAUA. Ce zice pentru FANATIK.RO despre suma uriaşă câştigată de la Gigi Becali şi relaţia personală cu Guardiola şi Pochettino.

“Ştii de ce am plecat? Pentru că am vrut să rămânem prieteni. Eu cu Gigi m-am înţeles foarte bine, iar în momentul în care au apărut câteva lucruri forţate acolo, m-am dus la el şi i-am spus că ţin prea mult la prietenia noastră încât să o las să se strice, aşa că vreau să mă lase să plec. Şi m-a lăsat, până la urma.

ADVERTISEMENT

Reghecampf: “Dacă mă dădea afară trebuia să-mi dea o grămadă de bani!”

Dar nu vreau să intru in detalii, să nu mi le ceri, sunt doar între mine şi el. Ăsta e motivul pentru care am plecat eu de la Steaua. În condiţiile în care câştigam foarte bine, mult peste nivelul campionatului din România, iar dacă mă dădea afară trebuia să îmi dea o grămadă de bani”, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru FANATIK.RO.

Laurenţiu Reghecampf a avut două mandate la FCSB (21.05.2012 – 27.05.2014 şi 4.12.2015 – 19.05.2017), acolo unde antrenorul în vârstă de 42 de ani a stat pe banca “roş-albaştrilor” în 176 de meciuri.

ADVERTISEMENT