Sport

Reghecampf, despre conflictul MM-Anamaria Prodan: “Familia e pe primul loc”

Daniel Şendre a vorbit cu Laurenţiu Reghecampf la Abu Dhabi. Fostul antrenor al Stelei a oferit un interviu de excepţie pentru cititorii FANATIK.RO, primul de când a părăsit FCSB, în urmă cu jumătate de an, pentru petrodolarii şeicilor: Câţi bani a câştigat la Steaua. De ce a plecat şi în ce relaţii a rămas cu Gigi Becali. Ce spune de o revenire la FCSB. Ce crede despre numirea lui Contra la naţională. Cu ce super antrenori din lume ţine legătura. Viteza de reacţie, tactică, mingea descoperită, Iniesta şi tiki taka.
08.12.2017 | 14:41
Reghecampf despre conflictul MMAnamaria Prodan Familia e pe primul loc

Laurenţiu Reghecampf a acceptat să vorbească pentru FANATIK.RO la Abu Dhabi, pentru prima oară de când a părăsit Steaua, în urmă cu 6 luni. În prima parte a interviului, Reghe a dezvăluit câţi bani a câştigat la Steaua, de ce a plecat şi în ce relaţii a rămas cu Gigi Becali, a vorbit despre şansele lui Contra la naţională, legătura directă pe care o are cu Pep Guardiola, cum răspunde acuzelor de blat din trecut şi a explicat ce înseamnă fotbalul adevărat, Iniesta şi tiki taka.VEZI DETALII AICI

În partea a doua a interviului, actualul antrenor al lui Al Wahda răspunde atacurilor mai mult sau mai puţin voalate din partea conducerii FCSB şi nu numai.VEZI DETALII AICI

Deşi lumea fotbalului a rămas cu impresia că între Laurenţiu Reghecampf şi directorul sportiv al FCSB relaţiile s-au răcit, fostul tehnician a pus capăt speculaţiilor. “Cu MM sunt prieten, vorbim, nu există nicio problemă, am făcut lucruri frumoase împreună la Steaua. Asta, pe de o parte. Pe de alta parte, familia pentru mine este şi va fi pe primul loc întotdeauna, iar dacă între MM şi Anamaria au existat probleme, cred că le pot rezolva ca doi oameni maturi”, a precizat Reghe.

În altă ordine de idei, acesta s-a arătat de acord cu stilul mai direct al patronului Gigi Becali, care îi critică dur pe jucători atunci când greşesc. “Jucătorii Stelei sunt fotbalişti buni, există un motiv pentru care ei au ajuns acolo. Criticile ar trebui să-i ambiţioneze, să-i facă să-şi dorească şi mai tare să demonstreze că finanţatorul nu s-a înşelat când i-a transferat”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Reghe, de acord cu stilul “ofensiv” al lui Becali

Fostul tehnician al “roş-albaştrilor” ştie că, pe de altă parte, Becali îi şi ajută pe fotbalişti atunci când au probleme. “Gigi îi ajută foarte mult, îi sprijină când au nevoie, nu doar îi critică. Iar critica din partea lui, ca patron, îi ajută.  Să fii jucator la Steaua înseamnă să ai şi un psihic puternic, nu doar că eşti fotbalist”, a mai afirmat Reghe.

Acesta îşi aminteşte că unul dintre jucătorii pe care nimeni nu putea, parcă, să-l critice, dată fiind valoarea sa, a fost Lucian Sănmărtean. “Sănmărtean a fost mereu printre cei mai buni, are calităţi extraordinare, este genul de jucător care face diferenţa. Aşa cum e şi Dzsudzsák la mine, la Al Wahda. Nu cred că există un fotbalist de nivelul lui în Liga 1”, a încheiat Reghecampf.