Fanatik Show

“Va fi dificil!” Vezi cîte şanse le dă Reghecampf celor de la Dinamo Tbilisi!

Laurenţiu Reghecampf crede că Steaua va avea o misiune foarte dificilă împotriva gruzinilor de la Dinamo Tbilisi în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Tehnicianul în vîrstă de 37 de...
24.07.2013 | 19:00
Va fi dificil Vezi cite sanse le da Reghecampf celor de la Dinamo Tbilisi
ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf crede că Steaua va avea o misiune foarte dificilă împotriva gruzinilor de la Dinamo Tbilisi în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Tehnicianul în vîrstă de 37 de ani spune că visează la prezenţa în primăvara europeană a Ligii Campionilor.

“Dinamo Tbilisi e o echipă foarte bună, dar asta nu înseamnă că nu avem puterea s-o depăşim. O vom studia foarte bine. Dacă vrem să ajungem în primăvara europeană, n-ar trebui să avem probleme cu Tbilisi. N-ar trebui să fie o problemă. Urmează play-off-ul unde vom întîlni o echipă şi mai puternică. Este o echipă foarte bine aşezată în teren, se apără bine şi pleacă bine pe contraatac. Asta am văzut în amicalul cu Şahtior Doneţk din Austria. Dar un meci de calificare în Champions League nu seamănă cu un amical. Echipa cea mai bine pregătită va merge mai departe. Nu există o favorită. Sînt şanse egale, 50-50. Vrem să arătăm pe teren. Sînt conştient că va fi foarte greu. Nu mergem la Tbilisi să spunem că sîntem favoriţi. Trebuie să ne sacrificăm ca să ne calificăm. Duşan Uhrin nu cunoaşte echipa Stelei de anul trecut şi de anul acesta. Echipa Stelei s-a schimbat enorm faţă de perioada în care Dusan Uhrin antrena în România. Au un atacant foarte bun, un spaniol, pe Xisco. Sînt cîţiva jucători buni. Cea mai importantă este echipa. Şi noi avem jucători de mare valoare, îi avem pe Chiricheş, Popa, Tănase. Cred că trebuie să ne pregătim foarte bine să întîlnim o echipă, nu cîteva vedete. Xisco e ca Raul Rusescu pentru noi. Joacă de doi-trei ani a fost golgheterul campionatului. Trebuie să fim atenţi”, a declarat Laurenţiu Reghecampf la FANATIK SHOW.

ADVERTISEMENT