Fotbal international

Reghe, show în prima etapă din Emirate! Şumi, debut cu victorie. Video

31.08.2018 | 22:02
Reghe show in prima etapa din Emirate Sumi debut cu victorie Video

Laurenţiu Reghecampf şi Marius Şumudică au reuşit două victorii importante la primul meci din noul sezon în Emiratele Arabe Unite şi Arabia Saudită. Formaţiile celor doi antrenori au obţinut toate cele trei puncte încă de la primul meci şi pleacă cu un ascendent moral excelent în noul sezon.

Al Wahda, echipa pregătită de Laurenţiu Reghecamp, a făcut spectacol în runda inaugurală într-un duel cu Ittihad Kalba, trupă la care Florentin Matei a debutat şi el. Formaţia antrenată de tehnicianul român a câştigat cu 6-2 o partidă în care a evoluat în 10 oamenid in minutul 67. Tariq Ahmed a deschis scorul în minutul 9 al jocului, dar oaspeţii au egalat rapid prin Ablooshi. Al Wahda a preluat din nou conducerea în minutul 42 prin golul reuşit de coreeanul Rim Chang-Woo, în timp ce Al Kamali a majorat avantajul imediat după fluireul de start al reprizei secunde. Abloushi a redus din nou din diferenţă, iar tabela indicat 3-2 după o oră de joc.

Reghe, show în prima etapă din Emirate! Al Wahda a jucat cu un om în minus 30 de minute

Al Ghafri a văzut două cartonaşe galbene în doar cinci minute pentru echipa lui Laurenţiu Reghechampf şi a fost eliminat în minutul 65 al jocului. În ciuda faptului că Al Wahda se afla în 10 oameni, echipa antrenată de fostul fotbalist român a marcat de trei ori până la final prin Alhammadi (autogol), Alghassani şi golgheterul Sebastian Tagliabue.

Şumudică, victorie importantă la debut

Fostul antrenor al celor de la Astra Giurgiu a preluat în această pe Al Shabab, formaţie din prima ligă din Arabia Saudită, şi a reuşit să câştige cu 1-0 derby-ul cu Al Ittihad, fosta echipă a lui Victor Piţurcă.  Constantin Budescu şi Valerică Găman au evoluat pe întreaga durată a partidei. Presa arabă a catalogat evoluţia lui Budescu ca fiind una modestă, în timp ce stoperul care a evoluat la FCSB şi Astra Giurgiu a fost lăudat pentru siguranţa de care a dat dovadă. Victoria lui Al Shabab a fost adusă de către Al  Shamrani, un fotbalist de 34 de ani care a evoluat cu succes la Al Hilal şi a fost mult timp în cadrul echipei naţionale.

Reghe, show în prima etapă din Emirate! Şumi, debut cu victorie. Video
Şumudică a câştigat şi el la debut

Marius Şumudică a ajuns în această vară la formaţia din Arabia Saudită şi i-a transferat pe Constantin Budescu şi Valerică Găman la noua lui formaţie. Fostul mijlocaş de la FCSB a plecat cu scandal de la echipa antrenată de către Nicolae Dică şi a transmis un mesaj puternic către oficialii clubului.

“Plec de la FCSB cu un regret, că nu am câștigat campionatul. A contat foarte mult și faptul că la Al Shabab sunt mulți români, că sunt Marius Șumudică și staff-ul său. Altfel, mi-ar fi fost foarte greu acolo singur. Le doresc celor de la FCSB să ajungă în grupele Europa League.Îl așteptăm și pe Denis, de ce nu? Dar, deocamdată, nu e nimic concret, nu știu. Nu știu dacă este nerăbdător sau nu. Deocamdată, din ce am înțeles, discuțiile nu sunt atât de avansate și nu este clar nimic, vom vedea zilele următoare”a spus Budescu când a semnat cu echipa lui Şumudică.