Carousel hot news

Reghe vrea un vîrf URIAŞ: are 2 metri şi talent cu carul

Laurenţiu Reghecampf vrea  să opereze mai multe modificări în compartimentul ofensiv al Stelei în pauza competiţională, după ce l-a pus pe lista neagră pe Stefan Nikolici, iar Mihai Costea...
18.12.2013 | 12:20
Reghe vrea un vîrf URIAŞ: are 2 metri şi talent cu carul

Laurenţiu Reghecampf vrea  să opereze mai multe modificări în compartimentul ofensiv al Stelei în pauza competiţională, după ce l-a pus pe lista neagră pe Stefan Nikolici, iar Mihai Costea nu mai intră în planurile sale. În aceste condiţii, mulţumit de evoluţiile pe care le-a avut în Liga Campionilor la tineret, dar şi pentru faptul că a reuşit să impresioneze încă de la debutul său în formaţia mare a “roş-albaştrilor”, atunci cînd a marcat un gol în meciul de Cupă cu Oţelul, Reghe intenţionează să-l transfere defintiv pe tînărul Alexandru Tîrnovan. Steaua are prima opţiune pentru transferul lui Tîrnovan.Vom vedea dacă ne înţelegem pentru un transfer definitiv”a spus zilele trecute Gică Hagi. FANATIK a aflat că fostul mare internaţional cere pentru cedarea definitivă în Ghencea a tînărului atacant aproximativ 300.000 de euro şi cel puţin un jucător la schimb. Însă, afacerea are şanse mici de reuşită. Motivul? Nici un fotbalist din echipa Stelei nu doreşte să se ducă la Viitorul Constanţa, deoarece media salariilor de la echipa lui Hagi este undeva între 2.000-2.500 de euro cel mult, iar în Ghencea cel mai slab stelist plătit este Doru Bratu, cel care cîştigă aproximativ 4000 de euro pe lună!

Tudorie este următorul pe listă

În cazul în care “roş-albaştrii” nu vor reuşi să se înţeleagă cu Gică Hagi pentru Tîrnovan, atunci oficialii clubului din Ghencea întenţionează să redeschidă negocierile pentru atacantul Oţelului Galaţi, Alexandru Tudorie, cel care, la doar 17 ani, măsoară deja 1.98 metri. Tînărul jucător a cochetat la 16 ani cu Academia lui AC Milan şi Padova, iar în vară a fost la un pas chiar de un transfer în Ghencea. După ce a reuşit să marcheze golul egalizator al Oţelului cu Steaua, 1-1 (în partida din campionat), iar pe durata jocului le-a dat mari bătăi de cap fundaşilor centrali stelişti, la finalul jocului Reghe a declarat: Pe Tudorie l-am vrut la Steaua şi în vară. Este un atacant interesant”. Un oficial al Stelei ne-a dezvăluit că tînărul gălăţean reprezintă, în continuare, una dintre ţintele primordiale pentru Reghe. Dacă afacerea se va perfecta, Tudorie ar putea deveni unul dintre cei mai înalţi atacanţi din istoria “roş-albaştrilor”.

2.FOTBAL:OTELUL GALATI-STEAUA BUCURESTI, LIGA 1 (8.12.2013)

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri