Carousel hot news

Steaua 86 atacă: “JENANT! Reghe şi Meme Stoica AU GREŞIT”

Emeric Ienei este total dezamăgit de parcursul Stelei din acest sezon în cupele europene. Nemultumirea lui Ienei pleacă de la declaraţiile extrem de pompoase facute de Reghecampf şi Meme Stoica...
12.12.2013 | 10:56
Steaua 86 atacă:
ADVERTISEMENT

Emeric Ienei este total dezamăgit de parcursul Stelei din acest sezon în cupele europene. Nemultumirea lui Ienei pleacă de la declaraţiile extrem de pompoase facute de Reghecampf şi Meme Stoica înainte de startul din Ligă.

Din păcate în această campanie europeană Reghe cu Meme nu au înţeles nimic din criticile mele şi ale lui Anghel Iordănescu. Noi le-am făcut nişte critici pozitive, iar ei probabil au crezut că noi vorbim să ne băgăm în seamă şi că nu este cazul să ne asculte. Ne-au transmis să ne vedem de nepoţi şi tot felul de lucruri… Trebuie să recunoaştem că Steaua nu a jucat mai nimic în Liga Campionilor şi este în mare scădere de formă. Singurul meci căt de cît mai reuşit a fost cel de la Basel, iar aseară la Londra prestaţia lor a fost jenantă. În primele 10 minute au fost peste 7 cornere, iar primul corner al Stelei, în meciul cu Chelsea, a fost în minutul 90. Cu asta cred că am spus tot. Cred că Reghe trebuia să fie mai ponderat în declaraţii atunci cînd spunea pe la conferinţa de presă că va cîştiga la Bucureşti meciul cu echipa lui Mourinho. Vorbea atît de sigur pe el de te făcea să crezi că Steaua urma să joace cu e echipă de pe ultimele locuri de la noi din Liga I. Consecinţa? După şase meciuri în Liga Campionilor, Steaua a aduntat doar trei puncte, foarte puţin. Deci s-a anuns din nou la vorba mea. Nu îţi face mari iluzii ca să nu ai deziluzii”, a spus Ienei pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri