Carousel hot news

Joacă la ei, dar îi “vinde” lui Reghe secretele elveţienilor

Laurenţiu Reghecampf primeşte ajutor din Elveţia pentru a indentifica mai uşor punctele slabe ale jucătorilor lui  Basel. Ovidiu Herea, jucătorul lui FC Sion, a evoluat pentru echipa...
22.10.2013 | 15:25
Joacă la ei, dar îi
ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf primeşte ajutor din Elveţia pentru a indentifica mai uşor punctele slabe ale jucătorilor lui  Basel. Ovidiu Herea, jucătorul lui FC Sion, a evoluat pentru echipa elveţiană în meciul cu Basel din urmă cu două săptămîni, partidă terminată la egalitate, 2-2. Mijlocaşul român a identificat, alături de staff-ul echipei sale, punctele slabe ale formaţiei care a învins Chelsea pe teren propriu, în prima etapă a actualei ediţii de Champions League.

La iniţiativa FANATIK, fostul adversar al lui Basel a dezvăluit cum poate fi învinsă echipa din Ţara Cantoanelor, fostul mijlocaş al Rapidului mizînd pe un pressing agresiv al steliştilor, dar şi pe faptul că fundaşii centrali sînt lenţi. “Sînt trei puncte slabe care pot destabiliza echipa lui Murat Yakin, tehnicianul celor de la Basel. Primul ar fi că elveţienii pleacă cu construcţia din apărare şi dacă steliştii fac un pressing agresiv, se pot recupera multe baloane din jumătatea lor.  Aici Steaua are cea mai bună şansă, fiind bine pregătită fizic. Al doilea punct slab este reprezentat de faptul că fundaşii laterali urcă foarte mult şi lasă benzile descoperite, viteza mijlocaşilor de bandă ai Stelei poate face diferenţa pe contraatac. Ultima hibă, dar foarte importantă, este aceea că fundaşii centrali sînt  foarte lenţi şi greoi, pot fi depăşiţi cu uşurinţă”, a punctat Ovidiu Herea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri