Carousel hot news

Steaua a vrut să cumpere trei TITULARI de la Dinamo!

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a declarat că are un mare respect pentru echipele de tradiţie din fotbalul românesc şi că nu a atacat niciodată pe Dinamo....
20.02.2014 | 12:53
Steaua a vrut să cumpere trei TITULARI de la Dinamo!

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a declarat că are un mare respect pentru echipele de tradiţie din fotbalul românesc şi că nu a atacat niciodată pe Dinamo.

“Eu întotdeauna respect echipele de tradiţie. Eu n-am vorbit de rău despre Rapid, n-am vorbit urât de Dinamo. Şi pot să fiu arogant, pentru că n-am pierdut niciun meci împotriva lor. Am spus că noi nu ne batem cu Dinamo, pentru că noi pentru locul 1 ne batem cu Astra şi Petrolul. Am zis că acum urmează meciul cu Chiajna, până la Dinamo mai e, cu ce am greşit? Eu am spus că în lupta pentru titlu, Dinamo nu înseamnă nimic. Şi greşesc eu ceva? Anul trecut am avut 25 de puncte în faţa lui Dinamo, anul ăsta avem deja 13. Nu putem compara în acest moment Steaua cu Dinamo. Pentru că ei au zis că urmează o reconstrucţie, ori Steaua încearcă să aducă cei mai buni jucători din România”, a spus Reghecampf pentru Sport.ro.

De asemenea, tehnicianul a mai dezvăluit că a dorit în Ghencea trei jucători care au evoluat în “Ştefan cel Mare”. “Eu am fost singurul antrenor care a recunoscut că a vrut fotbalişti de la Dinamo. Pe Nica, Alexe şi Luchin i-am vrut. Dinamo are cîţiva jucători foarte buni, dar asta este dacă nu vor să vîndă jucători la Steaua”, a spus Reghecampf.

alexe-luchin

Referitor la cele trei partide cu Dinamo din această primavera, Reghecampf a declarat: “Ştiu că există o rivalitate enormă între stelişti şi dinamovişti. Eu l-am rugat pe Mustaţă să facă un spectacol frumos, dar să existe înţelegere. Eu sînt de acord ca şi spectatorii lui Dinamo să vină la meci. Eu nu vreau să existe asemenea discuţii înaintea meciului cu Dinamo, pentru că aceste lucruri ajung la oameni şi nu vreau incidente în tribune”.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri