Video. Reghe, distrus în Liga Campionilor Asiei: 0-5! Gol de la 60 metri!

Sorin Dumitrescu   
in Stiri sportive
12/02/2018, 14:53
Video. Reghe, distrus în Liga Campionilor Asiei: 0-5! Gol de la 60 metri!

Dacă în campionatul Emiratelor Arabe Unite Al Wahda, formaţie pregătită din acest sezon de Laurenţiu Reghecampf, este una dintre protagonistele luptei pentru titlu alături de Al Ain, în schimb în Liga Campionilor Asiei lucrurile stau la polul opus. În chiar primul meci din cadrul grupelor Al Wahda suferă o corecţie dură la Taşkent, pe terenul echipei uzbece Lokomotiv.

După 65 de minute tabela de marcaj indică un scor greu de anticipat înainte de startul partidei, 4-0 în favoarea feroviarilor, echipa românului comiţând foarte multe erori defensive şi practic neexistând în careul advers. Reghe a trimis pe teren zece jucători din Emirate plus experimentatul internaţional ungur Dzsudzsak. Gazdele au stabilit rezultatul meciului cu trei minute înainte de final: 5-0 pentru Lokomotiv.

Primele două clasate merg mai departe din grupe ln Liga Campionilor Asiei

La Lokomotiv a ieşit în evidenţă clasa brazilianului Nivaldo, care a şi reuşit deschiderea scorului în minutul 25. Acesta a şi fost rezultatul la pauză, însă dezastrul avea să producă pe parcursul a nici zece minute în a doua parte, când gazdele au marcat gol după gol, în minutele 53, 55- acesta fiind un autogol şi 59.

Din grupă mai fac parte Al Duhail din Qatar şi formaţia iraniană Zob Ahan, care era văzută şi drept principala favorită la primul loc. Primele două poziţii se califică în etapa superioară a competiţiei. De când a venit la Al Wahda Reghecamph nu a mai fost condus la asemenea scor de nici o echipă. Umilinţa lui Reghe a fost cu atât mai mare încât al doilea gol l-a primit de la 60 de metri!

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ştirea MOMENTULUI

Patru francezi în echipa ideală a CM 2018! Ce surprize a pregătit FIFA

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.