Fanatik Show

VIDEO / Reghe la FANATIK SHOW: “E incredibil ce A DECIS Gigi legat de Tătă şi Bourceanu…”

Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul Stelei, a dezbătut în cadrul emisiunii FANATIK SHOW, pe ETNO TV, problemele actuale ale liderului din Liga 1, situaţia lui Varela, a lui Iancu, dar şi partida...
28.10.2013 | 23:48
VIDEO  Reghe la FANATIK SHOW E incredibil ce A DECIS Gigi legat de Tata si Bourceanu
ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul Stelei, a dezbătut în cadrul emisiunii FANATIK SHOW, pe ETNO TV, problemele actuale ale liderului din Liga 1, situaţia lui Varela, a lui Iancu, dar şi partida crucială cu Basel, din Elveţia.

Reghecampf despre Steaua: “Noi ne comparăm cu echipele din România. Ne-am fi dorit mult mai mult, am fi vrut să cîştigăm toate meciurile din Champions League, dar sîntem departe de fotbalul mare, nu ne putem compara. Momentan, sîntem echipa cea mai importantă din fotbalul românesc. Îmi doresc să avem 12 puncte faţă de locul doi pînă în ianuarie! Asta nu înseamnă că sîntem aroganţi, ci doar că ne dorim”

ADVERTISEMENT

Reghecampf despre meciul cu Braşov: “Am jucat mult mai bine decît cei de la Braşov, am vrut mai mult! Dacă reuşim să cîştigăm meci de meci, înseamnă că sîntem la un nivel bun. Mi-a plăcut determinarea fotbaliştilor, au fost mulţi fotbalişti care nu intră în fiecare meci, dar s-au dăruit, s-au sacrificat pentru echipă. Mă bucur că reuşim să-i integrăm”

Reghcampf despre Pintilii: Pintilii e accidentat, are o întindere, sper să reuşească să joace în meciurile cu Grecia. Pentru baraj sînt şanse mari să fie apt, dar depinde dacă reuşim să îl integrăm pentru meciul cu Basel. De marţi va începe uşor să înceapă pregătirea! 

ADVERTISEMENT

Reghecampf despre partida cu Basel: Vom merge la Basel să cîştigăm trei puncte, chiar dacă va fi un meci greu! Pentru Steaua asta e cel mai important, mai ales că ne dorim calificarea în primăvara europeană. Este o finală pentru noi!

Reghecampf despre posibilitatea ca Becali să iasă în două săptămâni din puşcărie: Mi-aş dori enorm de mult ca Gigi să iasă cît mai repede, există nişte discuţii pe marginea posibilităţii ca patronul nostru să iasă mai devreme. Nu ştiu decît ceea ce ştiţi şi voi, mai multe chiar nu ştiu. Am discutat chiar duminică, cu el.

ADVERTISEMENT

Reghecampf despre relaţia cu Dumitru “Ciorbă” Tudor: Ciorba reîncălzită nu merge! Numai cînd aud numele ăsta <Ciorbă> mă gîndesc că nu am ce comenta! Un om ca <Ciorbă> să iasă să îmi ceară demisia? Ce am făcut rău pentru Steaua şi fotbalul românesc? Că am cîştigat multe meciuri?

Reghecampf despre jucătorii aflaţi la final de contract: Le-am făcut propuneri jucătorilor la final de contract. Bourceanu şi Tătăruşanu sînt doi oameni foarte importanţă pentru Steaua. Au 28 de ani, iar patronul nu vrea să depăşească anumite limite, deşi pînă acum a făcut mari sacrificii mari financiare pentru aceşti fotbalişti. Nu putem să le oferim unor jucători sume foarte, foarte mari, iar altora mult mai mici.  Mesajul lui Gigi pentru ei a fost că nu este nici o problemă dacă Tătăruşanu şi Bourceanu nu vor să-şi prelungească contractul, le strînge mîna şi le urează baftă. Este de apreciat pentru că dacă nu jucau, nu mai prindeau nici naţionala. Gigi e incredibil! E primul om din fotbalul românesc care procedează aşa cu doi jucători aflaţi la final de contract. În momentul de faţă nu discutăm despre viitoarele transferuri, avem un lot de 30 de fotbalişti.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO:

 

Reghecampf despre Varela: Varela o să devină un jucător important şi va fi vîndut pe o sumă mare, este un fotbalist foarte bun, de calitate şi o să devină un component de bază. Varela este în situaţia lui Gardoş, care anul trecut nu avea loc de Chiricheş şi Szukala, iar în prezent o face foarte bine.

Reghecampf despre cazul “Iancu”: Iancu este subiect închis, cel puţin momentan!

Reghecampf despre meciul de Cupă cu ACS Poli: Jucăm cu cea mai bună echipă! Am şi vorbit cu băieţii, vreau seriozitate maximă!

 

 

ADVERTISEMENT