Carousel hot news

TUPEU înaintea meciului cu Dinamo: “Să cîştigăm clar”

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, s-a arătat mulţumit, la finalul partidei, de victoria obţinută de formaţia sa în faţa Săgeţii....
23.03.2014 | 21:18
TUPEU înaintea meciului cu Dinamo:
ADVERTISEMENT

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, s-a arătat mulţumit, la finalul partidei, de victoria obţinută de formaţia sa în faţa Săgeţii.

“Nici nu mai ţin minte de cînd nu am mai pierdut un meci. Echipa creşte şi mă bucur de acest lucru. Kapetanos este accidentat de o lună, a început antrenamentele şi, în cel mai scurt timp, va fi alături de noi. Trebuie să spălăm imaginea meciului cu Dinamo din campionat. Stadionul va fi plin, iar acest lucru va trebui să-i motiveze pe elevii mei. Trebuie să cîştigăm clar acest meci pentru a fi mai liniştiţi în retur. La pauză, le-am spus jucătorilor că este foarte important să cîştigăm acest meci pentru că ne putem despinde. Este bine că am cîştigat, dar nu-mi place să primesc goluri. Niţă a apărat bine, dar la următorul meci va fi titular Tătăruşanu. Niţă va avea o şansă foarte mare să devină numărul unu, a spus Laurenţiu Reghecampf la Sport.ro.

“A fost un meci greu, ştiam că terenul nu va fi unul foarte bun, a fost execrabil. Am muncit şi am obţinut trei puncte foarte importante. L-am schimbat pe Stanciu pentru că aveam nevoie de un jucător masiv, pe care să trimitem baloanele. Keşeru se integrează, este bine că atunci cînd intră pe teren îşi face datoria. Referitor la golul, exersăm foarte mult fazele fixe, avem o echipă cu gabarit şi trebuie să profităm de acest lucru. Avem trei jucători foarte înalţi şi mă bucur cînd unul dintre ei marchează. Nu cred că jucătorii mei au fost cu gîndul la Dinamo, noi ne-am concentrate asupra partidei cu Săgeata”, a completat Reghecampf la Digisport.

ADVERTISEMENT

La rîndul său, Lucian Sănmărtean consideră că nici o formaţie nu poate ţine piept formaţiei din Ghencea. “Am avut o partidă foarte grea, dar am meritat victoria. Am fost puţini surprinşi de jocul Săgeţii, au jucat foarte sus, agresiv. E reconfortant că avem un avans de opt puncte faţă de locul doi. Aşteptăm cu mari emoţii meciul cu Dinamo, sper că ne vom impune de această dată. Steaua este echipa cu cei mai buni jucători şi cel mai spectaculos fotbal. Nici o echipă din campionat nu poate ţine piept cu noi, sîntem singurii care ne putem împiedica. Avem un preşedinte din umbră care e alături de noi şi avem datoria faţă de el şi faţă de fani să cîştigăm un nou titlu”, a spus Lucian Sănmărtean la Digisport.

De partea cealaltă, antrenorul Săgeţii, Cătălin Anghel, a declarat: “Am pierdut nemeritat, meritam un egal. Am pierdut din nou din cauza fazelor fixe. Păcat! Cînd ai o ocazie cu Steaua, trebuie să dai gol. Trebuia să fim mult mai atenţi în ofensivă. Steaua este cea mai puternică din România, poate doar Petrolul şi Astra se pot lupta cu ea”.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri