Fotbal international

Reghecampf a transferat un fundaș din Liga 1 Betano! Va fi al 5-lea străin de la Al Wasl

01.02.2019 | 09:41
Reghecampf a transferat un fundas din Liga 1 Betano Va fi al 5lea strain de la Al Wasl

L-a dorit cu insistență pe Nicolae Stanciu, dar până la urmă Laurențiu Reghecampf a fost nevoit să facă doar pe gazda pentru mijlocaș. Internaționalul român s-a transferat la Al Ahli. Fostul antrenor al FCSB-ului s-a reorientat din mers și a adus la echipă un fundaș din Liga 1 Betano! George Dwubeng a semnat cu formația lui Reghecampf, Al-Wasl. Fundaşul dreapta ganez aparținea de Poli Iași.

Fundașul devine astfel al 5-lea fotbalist străin al celor de la Al Wasl. Fabio Lima, Ronaldo Mendes, Vinicius Lima, Caio, toţi din Brazilia şi Nasser Mahmoud Noor din Comoros sunt ceilalți străini pe care îi antrenează Reghecampf.

Reghecampf a transferat un fundaș din Liga 1 Betano!

De remarcat că Dwubeng se afla în lotul lui Poli Iaşi din vara lui 2018, dar nu a prins vreun minut pentru moldoveni. Flavius Stoican a precizat că nu are nevoie de serviciile ganezului, drept pentru care jucătorul de 19 ani a fost redirecționat către echipa secundă. Anamaria Prodan l-a dus acum pe african la Al Wasl.

La începutul anului, Laurențiu Reghecampf a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane cu Al Wasl. Salariul pe care îl va încasa este unul cu adevărat impresionant! Arabii i-au oferit antrenorului român nu mai puţin de 3,5 milioane de euro pe sezon, ceea ce înseamnă că tehnicianul va pleca din Emiratele Arabe Unite cu 7 milioane de euro dacă își duce la bun sfârșit contractul. Nici la Al Wahda nu i-a mers rău din punct de vedere financiar românului. După ce l-au pus pe liber, șeicii i-au oferit 3 milioane de euro despăgubire lui Reghecampf.

  • 3 trofee a câștigat ca antrenor Laurențiu Reghecampf cu FCSB