Fotbal international

Reghecampf, ce coșmar! Al Wasl conducea cu 3-1 în minutul 88. Cât s-a terminat meciul

17.04.2019 | 21:07
Reghecampf ce cosmar Al Wasl conducea cu 31 in minutul 88 Cat sa terminat meciul

După trei înfrângeri la rând, Al Wasl a avut parte de un nou meci de coșmar, de această dată în campionat. Echipa lui Laurențiu Reghecampf a jucat pe terenul celor de la Al Fujarah, penultima clasată din Emirate. 

Al Wasl conducea cu 3-1 în minutul 88. Cât s-a terminat meciul

Al Wasl a avut o primă parte de meci perfectă, conducând cu 3-0 în minutul 52. Gazdele au redus din diferență în minutul 66, însă până în minutul 89 Al Wasl a continuat să se apere bine și să reziste cu un avantaj de două goluri pe tabelă. Totuși, Al Fujarah a salvat incredibil un punct, marcând de două ori, în minutele 89 și 90+1.

Echipa lui Reghecampf își continuă astfel perioada de coșmar, în special pe faza de apărare. În ultimele patru meciuri oficiale, Al Wasl are un egal și trei înfrângeri, dar, mai important, a încasat 14 goluri!

Reghecampf a dus-o pe Al Wasl departe de zona retrogradarii
Reghecampf a dus-o pe Al Wasl departe de zona retrogradarii

În ciuda acestui parcurs, Reghecampf are cifre bune la Al Wasl per total. Când a preluat echipa, Al Wasl se afla pe loc retrogradabil, iar acum are un avans de nouă puncte față de zona periculoasă a clasamentului. Jucătorii lui Reghecampf nu mai au nicio șansă însă la locurile fruntașe și pot încheia sezonul pe maximum locul 7, de care îi despart numai trei pucnte.

Al Wasl se află și în grupele Ligii Campionilor Asiei, acolo unde are în continuare speranțe că poate accede în faza optimilor de finală. Ocupă locul 3, cu trei puncte luate în trei etape, însă handicapul față de ocupanta locului 2 este de un singur punct. Al Wasl joacă peste șase zile în Liga Campionilor cu Zab Ahan, liderul grupei, cu șapte pucnte și totodată echipa în fața căreia a pierdut recent cu 1-3 pe teren propriu.

Pe Al Wasl o așteaptă un meci greu și în campionat, împotriva lui Al Jazira, ocupanta locului 4.