Fotbal intern

Reghecampf, despre Nistor la FCSB: „Gândește-te la familie! Nimeni nu-ți face statuie la Dinamo” Ce zice de Gnohere

27.08.2018 | 11:39
Reghecampf despre Nistor la FCSB Gandestete la familie Nimeni nuti face statuie la Dinamo Ce zice de Gnohere
ADVERTISEMENT

Telenovela eventualului transfer al lui Dan Nistor la FCSB își consumă și săptămâna aceasta câteva episoade. Laurențiu Reghecampf, care tocmai a câștigat Supercupa Emiratelor cu Al Wahda, după un meci de infarct cu Al Ain, a discutat într-un interviu exclusiv cu FANATIK.RO și despre ultimele noutăți din fotbalul intern.

Fostul tehnician al FCSB și-a spus punctul de vedere vizavi de vehiculata mutare a căpitanului dinamovist la echipa lui Gigi Becali, despre golgeterul Gnohere, pe care unii îl cer naturalizat pentru naționala României, dar și despre șansele pe care le au la partidele retur CFR Cluj și FCSB în play-off-ul Ligii Europa, după ce ambele au pierdut la două goluri primele manșe.

ADVERTISEMENT

Reghecampf despre Dan Nistor la FCSB: „Fotbaliștii au viața scurtă, trebuie să câștige bani”

Laurențiu Reghecampf crede că acest transfer al lui Dan Nistor de la Dinamo la FCSB este posibil și depinde în primul rând de fotbalist. Tehnicianul cu trei trofee câștigate la Al Wahda în ceva mai mult de un an spune că Nistor va lua cea mai bună decizie pentru familia lui.

Nistor este jucător profesionist în primul rând. El o să analizeze oferta împreună cu familia lui și va lua decizia cea mai bună pentru ei! Dane, nimeni nu-ți ridică statuie! Fotbaliștii au viața scurtă și trebuie să câștige bani pentru viitorul lor și al celor apropiați lor! Sunt sigur că Nistor va lua cea mai bună decizie pentru el în acest caz, dar nu am mai multe amănunte”, a declarat Reghecampf pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

„Să-l naturalizăm pe Gnohere! E o soluție în plus pentru selecționer”

Un alt subiect intens mediatizat în ultimele zile l-a avut în prim-plan pe golgeterul FCSB, Harlem Gnohere. S-a discutat despre oportunitatea naturalizării acestuia în vederea convocării la echipa națională a României. Selecționerul Cosmin Contra s-a pronunțat în privința subiectului, Reghecampf marșează și el pentru naturalizarea francezului.

Harlem este un fotbalist incredibil, un suflet și un caracter curat! De aceea îl ajută Dumnezeu și este mereu acolo unde trebuie! De ce să nu-l naturalizăm dacă există această posibilitate? Să-l naturalizeze atunci! Ar fi o soluție în plus pentru selecționer. Harlem este un jucător incredibil la care eu țin enorm!”, spune Reghecampf exclusiv pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Atacantul celor de la FCSB a fost extrem de încântat de posibilitatea de a juca pentru naționala României, el postând pe o rețea de socializare un mesaj elocvent. Mândru să onorez națiunea!”

Harlem Gnohere a fost foarte impresionat de faptul că s-a luat în discuție naturalizarea sa ca să joace pentru România
Harlem Gnohere a fost foarte impresionat de faptul că s-a luat în discuție naturalizarea sa ca să joace pentru România

Se califică FCSB? Reghecampf: „Sunt jucători care au trăit momentul Ajax! Cred în ei!”

Laurențiu Reghecampf le ține pumnii ambelor noastre formații implicate în play-off-ul Europa League. După Dudelange – CFR Cluj 2-0 și Rapid Viena – FCSB 3-1, prima șansă pentru calificarea în grupe o au adversarii. Ce spune Reghecampf?

ADVERTISEMENT

Eu îmi doresc din inimă ca Steaua sa se califice. Sunt lângă ei mereu, am mare încredere că se vor mobiliza și se vor califica! Steaua are capacitatea necesară să o facă. Jucătorii au experiență și împreună pot întoarce calificarea! La Steaua a existat întotdeauna acest spirit! Le urez tuturor mult noroc. Sunt jucători în echipă care au trăit momentele acestea cu Ajax! Ca român îmi doresc să se califice și CFR, dar eu urmăresc Steaua. Baftă ambelor echipe!

3 goluri are Harlem Gnohere în actuala ediției a Europa League: două în returul cu Hajduk și reușita de la Viena

5 goluri a marcat CFR acasă la ultimul meci în Europa, returul cu armenii de la Alașkert

ADVERTISEMENT