Duminica neagră! Şi Reghe e în doliu: “Mă pot duce liniştit…”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
25/03/2018, 11:43
Duminica neagră! Şi Reghe e în doliu: “Mă pot duce liniştit…” GALERIE FOTO

Fostul antrenor al FCSB-ului, Laurenţiu Reghecampf, este în doliu. Tatăl său, Harry Reghecampf (70 de ani). a decedat după o perioadă destul de dificilă. Acesta a suferit şi în anul 2015 un atac cerebral, care i-a paralizat aproape tot corpul.

Cea care a anunţat trecerea în nefiinţă a lui Harry Reghecampf a fost Anamaria Prodan. Soţia antrenorului de la Al Whada, din Emiratele Arabe Unite, a postat un mesaj pe Facebook prin care descrie durerea prin care trece familia sa. VEZI FOTO ÎN GALERIE!

Cea mai arzătoare dorinţă a lui Harry Reghecampf

Se poate spune că Harry Reghecampf a plecat împăcat de pe această lume, toate acestea deoarece Laurenţiu Reghecampf şi-a împlinit cea mai arzătoare dorinţă. “Domnule, eu am avut trei visuri în viaţă: să am băiat, să joace fotbal la Steaua şi să ajungă antrenor la această echipă. Toate mi s-au îndeplinit, mă pot duce liniştit”, spunea Harry Reghecampf în 2012.

Ştirea MOMENTULUI

La 16 ani după moartea lui Cristi Neamțu, Șuleap rupe tăcerea: “Este drama vieții mele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×