Sport

Reghecampf folosește rezervele în Cupa României! Cum va arăta primul unsprezece la Baia Mare? Exclusiv

Universitatea Craiova traversează o perioadă excelentă în campionat, unde a adunat patru victorii fără să primească vreun gol, iar faptul că adversara din Cupă, CS Minaur Baia Mare, joacă în Liga a III-a, îi permite lui Laurențiu Reghecampf să apeleze la jucători pe care i-a folosit mai puțin.
27.10.2021 | 10:43
Reghecampf foloseste rezervele in Cupa Romaniei Cum va arata primul unsprezece la Baia Mare Exclusiv
ADVERTISEMENT

Azi are loc un singur meci în optimile de finală ale Cupei României. Este vorba de meciul de la Baia Mare, dintre echipa locală CS Minaur, și formația antrenată de Laurențiu Reghecampf, Universitatea Craiova.

Echipa lui Reghe caută a cincea victorie la rând

Partida începe la ora 18.00, iar favorită este echipa vizitatoare. Oltenii se află pe locul 2 în Liga I, la opt puncte de liderul CFR Cluj, dar au un moral excelent, dar de cele patru victorii la rând, fără să fi primit vreun gol.

ADVERTISEMENT

După eșecul din runda a 9-a, 0-1 în fața echipei ardelene, chiar pe terenul acesteia, Universitatea a învins Dinamo cu 5-0 (pe teren propriu), FC U Craiovacu 2-0 (în deplasare), Academica Cloincei cu 5-0 (în Bănie) și Chindia Târgoviște cu 1-0 (pe terenul acesteia).

De partea cealaltă, Minaur Baia Mare este liderul Grupei a 10-a din Liga a III-a, cu 22 de puncte adunate în nouă etape. Diferența de valoare dintre cele două echipe îi permite lui Reghecampf să folosească jucători care au evoluat mai puțin în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Cu multe rezerve la meciul cu Minaur

FANATIK a aflat că tehnicianul echipei din Bănie îi va trimite în teren pe Lazăr – Vlădoiu, Bălașa, Constantin, Vătăjelu – Crețu, Ivanov, Vână – Gustavo, Baiaram, Koljic. Nu ar fi exclus ca, pe parcursul meciului, să evolueze și Mihai Roman.

Atacantul a avut în ultimul an și jumătate probleme cardiace, extrasistole ventriculare. Au urmat mai multe investigații medicale, la finalul cărora medicii i-au recomandat să renunțe să mai joace fotbal.

ADVERTISEMENT

Atacantul nici nu a vrut să audă, iar după mai bine de 18 luni, perioadă în care a suferit și o intervenție chirurgicală pe cord, el a revenit la antrenamente sub comanda lui Laurențiu Reghecampf. Evenimentul s-a consumat pe 7 octombrie, iar între timp Roman a evoluat și în două partide ale echipei a doua.

Mateiu nu joacă nici în Cupă?

Tehnicianul i-a lăsat acasă, printre alții, pe Găman, Ivan, Câmpanu, Roguljic și Mateiu (dar ultimul, ieșit din grațiile lui Reghe, este mai mereu pe drumul dintre prima echipă și a doua).

ADVERTISEMENT

Eu nu sunt salvator, am venit să adaug ceva la ce s-a făcut aici. Bălașa și Mateiu sunt importanți pentru echipă și trebuie să ajute echipa să fie campioană. E foarte important ce fac și în afara terenului, nu înțelegeți că au făcut ceva greșit. Ei trebuie să fie lideri pe teren și în afara lui, să fie un exemplu pentru ceilalți.

Nu i-am dat afară, i-am trimis la echipa a doua și după i-am chemat înapoi, am văzut că au înțeles ce le-am transmis”, declara Reghecampf la sfârșitul lunii septembrie.

După meciul de azi din Cupa României, pentru Universitatea urmează partida de pe teren propriu cu CS Mioveni, în etapa a 14-a a Ligii I, programată vineri, 29 octombrie, de la ora 20.30, iar în ultima rundă a turului formația din Bănie joacă în deplasare cu Farul, în primul week-end din luna noiembrie.

(P) Cota BETANO pentru Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova: 8,25 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT