Video. Reghe s-a luat de arbitri după thrillerul cu şapte goluri

Ionut Neamţu    Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
04/02/2018, 09:39
Video. Reghe s-a luat de arbitri după thrillerul cu şapte goluri

Laurenţiu Reghecampf a stat doar 24 de ore lider în campionatul Emiratelor Arabe Unite. Principala rivală în lupta pentru titlu, Al Ain, a revenit pe primul loc, după ce a măturat literalmente cu Ajman, căreia i-a marcat de şapte ori, fără a primi vreun gol.

Al Ain are două puncte mai mult decât echipa românului, Al Wahda, dar Laurenţiu Reghecampf se teme mai mult de deciziile arbitrilor, decât de rivala sa. Reghe a fost extrem de supărat după ultimul meci al echipei sale, câştigat la mare luptă, pe teren propriu, în faţa lui Al Wasl, cu scorul de 4-3.

Reghecampf cere corectitudine

De fapt, dramatismul partidei secv referă strict la ultimele minute ale meciului. Al Wahda conducea cu 4-2 şi s-a intrat în ultimul minut când adversarii au reuşit un al treilea gol. Reghecampf a cerut elevilor săi să aibă grijă să nu îi mai lase pe adversari să se apropie de careu, dar nici nu a apucat bine să termine ceea ce avea de spus şi, spre stupoarea tuturor, arbitrul a dictat penalty pentru Al Wasl.

Noroc pentru antrenorul român că lovitura a fost ratată. Reghe nu a vrut să devină virulent la adresa arbitrajului, dar a tranmis mesajul care se impunea în astfel de situaţii care pot distruge într-o secundă munca echipei pe durata celor 90 de minute: ”Suntem pe drumul cel bun şi sunt convins că meritam să câştigăm. Sunt de acord că erorile arbitrului fac parte din joc, dar acestea pot schimba cursul meciului şi dăm cu piciorul unui efort de 90 de minute”.

 

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo-Voluntari 0-0. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Gazdele, aproape de gol

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.