Fotbal international

Video. Reghe s-a luat de arbitri după thrillerul cu şapte goluri

Al Wahda a învins dramatic, scor 4-2, pe Al Wasl, în campionatul Emiratelor Arabe Unite. Reghecampf e însă supărat pe deciziile arbitrilor.
04.02.2018 | 09:39
Video Reghe sa luat de arbitri dupa thrillerul cu sapte goluri
ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf a stat doar 24 de ore lider în campionatul Emiratelor Arabe Unite. Principala rivală în lupta pentru titlu, Al Ain, a revenit pe primul loc, după ce a măturat literalmente cu Ajman, căreia i-a marcat de şapte ori, fără a primi vreun gol.

Al Ain are două puncte mai mult decât echipa românului, Al Wahda, dar Laurenţiu Reghecampf se teme mai mult de deciziile arbitrilor, decât de rivala sa. Reghe a fost extrem de supărat după ultimul meci al echipei sale, câştigat la mare luptă, pe teren propriu, în faţa lui Al Wasl, cu scorul de 4-3.

ADVERTISEMENT

Reghecampf cere corectitudine

De fapt, dramatismul partidei secv referă strict la ultimele minute ale meciului. Al Wahda conducea cu 4-2 şi s-a intrat în ultimul minut când adversarii au reuşit un al treilea gol. Reghecampf a cerut elevilor săi să aibă grijă să nu îi mai lase pe adversari să se apropie de careu, dar nici nu a apucat bine să termine ceea ce avea de spus şi, spre stupoarea tuturor, arbitrul a dictat penalty pentru Al Wasl.

Noroc pentru antrenorul român că lovitura a fost ratată. Reghe nu a vrut să devină virulent la adresa arbitrajului, dar a tranmis mesajul care se impunea în astfel de situaţii care pot distruge într-o secundă munca echipei pe durata celor 90 de minute: ”Suntem pe drumul cel bun şi sunt convins că meritam să câştigăm. Sunt de acord că erorile arbitrului fac parte din joc, dar acestea pot schimba cursul meciului şi dăm cu piciorul unui efort de 90 de minute”.

ADVERTISEMENT