Reghecampf îşi pierde starul! Fotbalistul are oferte din MLS

Laurentinu Reghecamf,  Balasz Dzusdzsak, Al Wahda

Al Wahda, echipa la care antrenează Laurenţiu Regechampf, ar putea rămâne fără cel mai bine cotat jucător al echipei.

Balazs Dzsudzsak, mijlcaşul celor de la Al Wahda, este aproape de o plecare de la echipa pregătităde Laurenţiu Reghecampf, conform unor informaţii lansate de impresarul său. Maghiarul, transferat în 2016 de formaţia din Arabia, este cel mai bine cotat jucător din lotul lui Reghecampf.

"Deocamdată nu vă pot spune sigur care este viitorul său. Al-Wahda îşi doreşte să îl păstreze pe Balasz, însă vom asculta şi ofertele de la alte echipe. Suntem într-o postură dificilă, dar vom alege cu grijă.  Vom vedea până în luna mai care este viitorul său. Sunt câteva echipe din Europa şi Asia interesante, dar există şi o opţiune interesantă din MLS.  ", a spus Jozsef Vorosbaranyi,  agentul fotbalistului.

Vedeta lui Reghecampf a fost pe teren la ultima înfrângere

Al Wahda are un sezon remarcabil pe plan intern, dar a suferit o înfrângere drastică în partida cu Lokomotiv Taşkent, din Uzbekistan, în Liga Campionilor a Asiei.  Trupa lui Reghecampf a pierdut cu 5-0, duelul din Grupa B.

Balazs Dzsudzsak s-a făcut remarcat în fotbalul european la PSV Eindhoven şi Dinamo Moscova, formaţii la care a jucat de peste 100 de ori. Jucătorul maghiar este şi principalul pericol al echipei naţionale, fiind convocat de 93 de ori.