Video. Reghecampf, lider în Emirate după un meci cu penalty în min. 99!

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
02/02/2018, 20:36
Video. Reghecampf, lider în Emirate după un meci cu penalty în min. 99!

Al Wahda a câştigat meciul cu Al Wasl, scor 4-3, din etapa a 15-a din prima ligă din Emiratele Arabe Unite. Echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf s-a impus după un meci dramatic în care ar fi putut să rateze cele trei puncte în minutele de prelungiri.

Tagliabue a deschis scorul pentru Al Wahda în minutul 12, însă oaspeţii au întors scorul în doar patru minute, după reuşitele lui Canedo şi Lima. Jucătorii antrenaţi de Laurenţiu Reghecampf au revenit şi au intrat la cabine în avantaj, graţie golurilor înscrise de Rim Chang-Woo şi Batna.

Reghecampf, lider în Emirate

În a doua repriză, Matar a dus scorul la 4-2 în favoarea celor de la Al Wahda, când echipa lui “Reghe” se afla în inferioritate numerică. Finalul meciului a fost unul de infarct pentru echipa fostului antrenor al Stelei.

Al Wasl a marcat în minutul 90+2 prin Lima şi a primit un penalty în ultimele secunde ale meciului. Canedo a irosit ocazia de a aduce un punct în minutul 99! Portarul celor de la Al Wahda a parat lovitura de la 11 metri a oaspeţilor. Formaţia antrenată de Laurenţiu Reghecampf a trecut pe primul loc după partida cu Al Wasl.

Ştirea MOMENTULUI

Cum îl ținea în frâu Mircea Lucescu pe Dănuț Lupu: „Avea program special”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.