ADVERTISEMENT
Carousel hot news

“Reghe m-a întrebat de Marc, dar l-aş recomanda la Dinamo”

Vasile Miriuţă, actualul antrenor al lui Andrei Marc, de la Ceahlăul, spune că a avut o discuţie cu tehnicianul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, despre situaţia fundaşului de 20 de ani. El este...
Autor: Mădălina Tătaru | 01.09.2013 | 11:19

Vasile Miriuţă, actualul antrenor al lui Andrei Marc, de la Ceahlăul, spune că a avut o discuţie cu tehnicianul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, despre situaţia fundaşului de 20 de ani. El este sigur că jucătorul lui ar face faţă la echipele din prima ligă.

ADVERTISEMENT

Reghecampf m-a întrebat de el, dar eu l-aş recomanda şi la Dinamo. Şi CFR Cluj are nevoie de un fundaş ca Marc, dar acum nu eu hotărăsc. Cine îl vrea pe Marc să vină să facă o ofertă la conducere şi dacă şefii îşi vor da acordul, el e liber să plece”, a spus Miriuţă.

“Reghe m-a întrebat de Marc, el l-a şi urmărit, normal. Andrei are un caracter foarte bun. I-am spus ce calităţi are, acum el va hotărî, sau Steaua, dacă vor avea nevoie de serviciile lui, dacă nu, eu mă bucur că rămîne la noi şi ne ajută pe noi în continuare şi el creşte lîngă un jucător experimentat cum este Gabi Cînu.

ADVERTISEMENT

Steaua am văzut că are pe listă şase sau şapte fundaşi centrali, ei trebuie să se hotărască, ştiu mai bine ce au nevoie. Încă o dată, Marc e un jucător foarte bun, daca s-ar transfera la Steaua sau la o altă echipă, numai de el ar depinde pentru că el dacă munceşte bine, cum munceşte aici, şi cînd îl bagă joaca la fel de bine, nu ar fi niciun fel de problemă“, a declarat Miriuţă la Digi Sport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!