Fotbal international

Stanciu, Niţă şi Vătăjelu au un nou antrenor! Sparta a făcut anunţul

Sparta Praga a renunţat la serviciile italianului Andrea Stramaccioni. Pe lista posibililor antrenori figurează un tehnician român. Vezi despre cine e vorba.
06.03.2018 | 15:57
Stanciu Nita si Vatajelu au un nou antrenor Sparta a facut anuntul
ADVERTISEMENT

UPDATE. Sparta Praga a anunţat numele celui care îl va înlocui pe Andrea Stramaccioni pe banca celor cehilor. Formaţia la care evoluează Nicolae Stanciu, Florin Niţă şi Bogdan Vătăjelu va fi condusă de la Pavel Hapal, fostul selecţioner al naţionalei under 21 a Slovaciei. Pe listă a fost şi Laurenţiu Reghecampf. 


Sparta Praga a plecat pe cai mari în returul din prima ligă cehă, după ce clubul a fost cumpărat de investitori foarte potenţi. Obiectivul este clasarea pe locul secund, care permite participarea la preliminariile Champions League, liderul, Viktoria Plzen fiind departe de restul echipelor. Pentru locul secund se mai bat Slavia Praga şi Sigma Olomouc.

ADVERTISEMENT

Însă în primele trei etape din retur praghezii, care au făcut în iarnă transferuri incredibile pentru fotbalul din Cehia, printre cei veniţi fiind şi românii Nicuşor Stanciu şi Florin Niţă, au obţinut doar o victorie şi două egaluri, deci cinci puncte din nouă şi se află după 20 de etape doar pe locul 5.

Declaraţia enigmatică a Anei Maria Prodan

Acest lucru l-a costat postul pe antrenorul italian Andrea Stramaccioni, care a fost dat afară. Pe lista posibililor figurează trei cehi, dar şi un român. Acesta ar fi Laurenţiu Reghecamp, care este sub contract în Emiratele Arabe Unite, la Al Wahda, ocupanta locului secund şi care, după toate probabilităţile, va pierde titlul, după ce a fost umilit cu 6-2 în derbyul direct de către Al Ain în weekendul trecut.

ADVERTISEMENT

“Vom face propuneri. Reghecampf poate fi una dintre ele. Reghe are contract doi ani. Doar să îl cumpere cineva” – a declarat soţia sa, Ana Maria Prodan, cea care a intermediat transferurile lui Niţă şi Stanciu la Sparta. Se ştie că arabii digeră greu sau nu digeră deloc atunci când pierd şi cum echipa lui Reghe e cam ciuca bătăilor şi în grupele Ligii Campionilor Asiei nu ar fi exclus să îl execute pe antrenorul român, deşi are contract pe doi ani. Şi atunci drumul ar fi deschis spre Sparta Praga, altfel arabii ar cere o importantă sumă de bani pentru a-i da drumul.

Tags: