Carousel hot news

VIDEO. Reghe, prezentat OFICIAL la Al Wahda. Salariu FARAONIC

UPDATE. Laurenţiu Reghecampf, fostul antrenor al celor de la Steaua Bucureşti, a fost prezentat la noua echipă într-o conferinţă de presă.  Pe site-ul oficial al celor de la Al Wahda au...
Autori: Iuliana Spirache, Marian Popovici | 06.07.2017 | 00:05

UPDATE. Laurenţiu Reghecampf, fostul antrenor al celor de la Steaua Bucureşti, a fost prezentat la noua echipă într-o conferinţă de presă.  Pe site-ul oficial al celor de la Al Wahda au apărut mai multe imagini în care este detaliată cariera tehnicianului român.

“Experienţa mea cu Al Hilal mă va ajuta, am venit aici ca să iau titlul cu Al Wahda. Ştiu că au un grup mare de fani care sper să ne ajute în noul sezon. Îi cunosc pe toţi antrenorii din Golf şi vreu să îi înving pe toţi. Sunt fericit că am ajuns la unul dintre cele mai mari cluburi din EAU”, a spus Reghecampf în conferinţa de presă.

Preşedintele clubului, Jamas Al Hosani, a declarat că are încredere în Reghecampf: “Este un antrenor tânăr şi foarte eficient, se pliază perfect pe strategia noastră pentru sezonul viitor”.

Reghecampf pleaca la echipa care il ingroapa in bani! Cat incaseaza (1)

UPDATE, ora 13:52 / Laurenţiu Reghecampf a semnat un contract valabil doi ani cu Al Wahda. Echipa a postat primele imagini cu Reghe la noua echipă pe twitter. 

adwada


Laurenţiu Reghecampf pleacă luni în Emiratele Arabe Unite pentru a semna contractul cu echipa Al Wahda. Fostul antrenor al Stelei va avea un salariu faraonic la echipa din Emirate, care îi oferă şi o vilă de lux pe malul mării, plătită tot din banii clubului.

Reghe va avea un salariu de 2,9 milioane de euro la Al Wahda pentru următoarele două sezoane. Fostul tehnician al Stelei va avea şi bonusuri de performanţă foarte consistente, 1 milion de euro dacă obţine titlul în Emirate. Al Wahda a încheiat pe locul 5 în ultima stagiune.

Românul va fi prezentat zilele următoare la echipa arabă. Imediat după prezentarea oficială, Reghe îşi va conduce formaţia în primul cantonament de pregătire în Egipt. Campionatul în Emiratele Arabe Unite începe la mijlocul lunii septembrie.

Vilă de lux pentru Reghe

Pe lângă salariul consistent, şeicii lui Al Wahda i-au oferit condiţii de 5 stele lui Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul român va locui într-o vilă de lux, plasată pe malul Golfului Persic, în Abu Dhabi.

Doar chiria anuală la vila în care va locui fostul antrenor al Stelei este de 240.000 de euro, adică 20.000 de euro pe lună. Costurile vor fi suportate de şeici.

2,9 milioane de euro este salariul pe care îl are Reghe la Al Wahda

4 titluri de campioană are Al Wahda (1999, 2001, 2005, 2010)

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!