Carousel hot news

Reghe a plecat spre Riad pentru a stabili programul echipei

Laurenţiu Reghecampf o va antrena pe Al Hilal după două sezoane petrecute la Steaua, după ce s-a înţeles cu Gigi Becali asupra clauzei de reziliere de un milion de euro pe care acesta o avea....
Autor: Mircea Dominte | 29.05.2014 | 16:11
Reghe a plecat spre Riad pentru a stabili programul echipei

Laurenţiu Reghecampf o va antrena pe Al Hilal după două sezoane petrecute la Steaua, după ce s-a înţeles cu Gigi Becali asupra clauzei de reziliere de un milion de euro pe care acesta o avea. Tehnicianul român a plecat azi spre Arabia Saudită pentru a semna actele şi a mai discuta cu oficialii grupării unele detalii legate de echipă, urmînd apoi să revină în ţară. Reghecampf va pleca definitiv în statul arab peste aproximativ o lună, în momentul în care va începe oficial perioada de pregătiri.

”Conducătorii lui Al Hilal au intrat în contact cu echipa managerială a lui Laurenţiu Reghecampf, unul dintre antrenorii în creştere din Europa. Data oficială în care Reghecampf va ajunge la Riad, pentru a se întîlni cu conducătorii clubului să finalizeze pregătirile şi să discute detaliile legate de pregătirea sezonului noului sezon”, apărea pe comunicatul oficial emis pe site-ul echipei Al Hilal în urmă cu cîteva zile.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!