Fotbal international

Reghecampf rămâne lider în Emirate după Al Wahda – Al Wasl 4-1. Video

22.09.2018 | 08:29
Reghecampf ramane lider in Emirate dupa Al Wahda  Al Wasl 41 Video

Laurențiu Reghecampf rămâne neînvins în Emiratele Arabe Unite după 3 etape scurse din actualul sezon. Echipa pe care o antrenează, Al Wahda, a învins pe teren propriu formația Al Wasl și a făcut maximum de puncte, 9. A fost cadoul perfect primit de Reghecampf, la o zi după ce a împlinit vârsta de 43 de ani. Tehnicianul român a primit din partea clubului un tricou inscripționat cu numele său.

Al Wahda – Al Wasl s-a jucat în runda cu numărul 3 din campionatul Emiratelor Arabe Unite, o confruntare care s-a încheiat cu victoria echipei lui Laurențiu Reghecampf cu scorul de 4-1. A fost o partidă dominată de la un capăt la altul de jucătorii antrenați de fostul tehnician al lui FCSB. Tagliabue a deschis scorul după doar 12 minute de joc, iar până la pauză nu s-au mai înregistrat ocazii notabile la cele două porți.

Laurențiu Reghecampf rămâne lider în Emiratele Arabe Unite. Al Wahda – Al Wasl s-a terminat 4-1

Tagliague a dublat avantajul lui Al Wahda la 6 minute după reluarea jocului, iar Laurențiu Reghecampf se pregătea de petrecere din minutul 66, când Lima a fost eliminat de la oaspeți. Contrar așteptărilor, Esmaeel a redus din handicap în minutul 79, însă Al Akberi (87) și Batna (90+3) au dus scorul de 4-1. După victoria din ultima etapă, Al Wahda rămâne în fotoliul de lider, cu 9 puncte și golaveraj 14-4.

Reghecampf a folosit următorul 11: Mohamed – Al Menhali, Rashid, Rim, Abbas – Al Ghafri, Al Abdulla – Batna, Matar, Leonardo – Tagliabue. Rezerve: Abdlehadi, Ahmed, Al Akberi, Alghassani, Alhammadi, Ali, Ebraheim Aldhanhani, Helal Rashed, Salem.

Reghecampf a împlinit 43 de ani

Victoria cu Al Wasl a fost cadoul perfect pentru Laurențiu Reghecamp, care cu o zi înainte de meci a împlinit vârsta de 43 de ani și a primit din partea clubului un tricou inscripționat cu numele său. Tehnicianul a sărbătorit miercuri noaptea alături de familie și de colaboratorii de la clubul pe care îl antrenează, printre aceștia aflându-se și Adrian Mutu.