Fotbal intern

Reghecampf, viitorul selecţioner al României? “De ce nu?”

20.06.2018 | 08:46
Reghecampf viitorul selectioner al Romaniei De ce nu
ADVERTISEMENT

Reghecampf, viitorul selecţioner al României? Antrenorul lui Al Wahda nu neagă posibilitatea de a lucra la Federaţia Română de Fotbal în mandatul lui Răzvan Burleanu. Fostul tehnician al FCSB a vorbit despre cum s-a acomodat la clubul din Emiratele Arabe Unite, dar şi despre echipa naţională a României, acolo unde a avut posibilitatea de a antrena.

Laurenţiu Reghecampf nu regretă că nu s-a înţeles cu Răzvan Burleanu atunci când i s-a propus să fie selecţioner, iar când a fost întrebat de şansele pe care le are de a antrena naţionala sub actuala conducere FRF a răspuns simplu: “Cred că da, de ce n-aș avea?”

ADVERTISEMENT

Reghecampf, viitorul selecţioner al României?

“Am vorbit cu Răzvan Burleanu. De ce n-am mai ajuns selecţioner? N-a fost să fie. Aia e… Nu s-a putut. Iar eu am spus atunci clar că nu plec de la Steaua. Dacă Răzvan m-ar fi vrut, aș fi antrenat în paralel. Nu s-au pupat anumite lucruri la momentul respectiv. Nu am să-i reproșez nimic”, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru Gazeta Sporturilor.

Echipa naţională a României este în prezent antrenată de Cosmin Contra, cel care l-a înlocuit pe neamţul Christoph Daum, după ratarea calificării la Campionatul Mondial care se desfăşoară acum. 

ADVERTISEMENT
Reghecampf, viitorul selecţioner al României?
Reghecampf, viitorul selecţioner al României?

“Antrenorul echipei naţionale trebuie să fie adus pe anumite criterii. Eu am spus că l-au luat pe Daum de pe terasă și toată lumea a râs. Chiar de pe o terasă l-au luat. Am deranjat, dar eu n-am vrut să atac pe cineva, am spus doar ce știam. Acum l-au adus pe Cosmin și rezultatele sunt altele. Echipa joacă altfel, există altă viaţă. Eu am spus că Daum nu avea niciodată cum să cunoască jucătorii și mentalitatea din România pentru că nu a antrenat în partea asta. Dacă știa cât de cât jucătorii sau conducătorii, era mult mai ușor, dar așa…. Ceam făcut? Am pierdut un an și jumătate! N-am spus niciodată că nu era antrenor bun, dar am spus clar că nu o să aibă rezultate“, a mai spus Reghecampf pentru aceeaşi sursă.