Fotbal international

Reghecampf a făcut spectacol în Emirate și e pe primul loc, după Fujairah – Al Wahda 1-4

14.09.2018 | 19:12
Reghecampf a facut spectacol in Emirate si e pe primul loc dupa Fujairah  Al Wahda 14

Laurențiu Reghecampf a făcut spectacol în etapa a 2-a din campionatul Emiratelor Arabe Unite și ocupă primul loc în clasament, după Dibba Al Fujairah – Al Wahda 1-4. Tehnicianul român a ajuns la a 5-a victorie consecutivă în actualul sezon și pare că deja le-a câștigat inimile arabilor. Succesul cu Dibba Al Fujairah vine după o altă victorie, 3-0 în duelul cu Al Wals, din etapa a 2-a din Cupa Golfului.

Partida Dibba Al Fujairah – Al Wahda a început cum nu se poate mai prost pentru Laurențiu Reghecampf, gazdele reușind să înscrie după doar 4 minute de joc prin Khameis. Al Wahda și-a revenit repede și a punctat în minutul 13 prin Batna. Tagliabue a făcut 2-1 în minutul 17, iar după alte 9 minute a fost 3-1 pentru elevii pregătiți de Reghecampf, după golul marcat de Leonardo din penalty.

Repriza a doua a fost mult mai săracă în faze de poartă, fostul tehnician al FCSB-ului preferând să practice un joc de așteptare și să speculeze erorile adversarilor pe contraatac. Tactica a adus roade abia în minutul 78, când Tagliabue a făcut dubla din pasa lui Batna. Până la finalul partidei nu s-a mai întâmplat nimic, iar Dibba Al Fujairah – Al Wahda s-a terminat cu scorul de 1-4.

Reghecampf e pe primul loc în Emirate, după Fujairah – Al Wahda 1-4

Oaspeții au început meciul cu A. Sulatn, A. Ahli, Al Shayary, D. Fettouhi, A. Khameis, Y. Mahmoud, A. Mohammed, Y. Naser, Saif Mohamed, Y. Salem și G. Schettine. Rezerve: Mohamed Al Rowaihy, A. Al Saadi, A. H. Ibrahim, A. D. Khalil, S. Musa, A. Rashed, O. Rashed.

Laurențiu Reghecampf i-a trimis în teren pe A. Mohamed, N. Abdulhadi, M. Al Abdulla, H. Al Kamali, M. Batna, K. E. Ebraheim Aldhanhani, A. Juma, Leonardo, I. Matar, Rim Chang-Woo, S. Tagliabue. Rezerve: T. Ahmed, A. Al Akberi, Y. Alghassani, M. Alhammadi, R. Ali, M. Al Menhali, S. Al Sharjee, M. Helal Rashed, A. Rashid.

După victoria cu 4-1 pe terenul celor de la Dibba Al Fujairah, Laurențiu Reghecampf e pe primul loc în campionatul din Emiratele Arabe Unite, însă doar 2 partide s-au disputat până acum din competiție. Al Wahda a acumulat 6 puncte în clasament.

Clasamentul campionatului din Emiratele Arabe Unite
Clasamentul campionatului din Emiratele Arabe Unite

Laurențiu Reghecampf este neînvins în actualul sezon

Victoria în fața celor de la Dibba Al Fujairah reprezintă a 5-a victorie consecutivă pentru Reghecampf în acest sezon și vine la doar câteva zile după un 3-0 administrat celor de la Al Wals, în etapa a 2-a din Cupa Golfului. Formaţia antrenorului român a deschis scorul în minutul 5 prin Leonardo şi avea să se desprindă decis înainte finalul primei reprize. Alghassani şi Leonardo aveau să puncteze în minutele 40 şi 44, iar echipa lui Reghecampf şi-a asigurat victoria. Cele două formaţii s-au anihilat perfect în partea a doua, iar scorul a rămas nemodificat până la final.

Antrenorul român a început excelent sezonul în Emiratele Arabe Unite şi a câştigat Supercupa după un meci de infarct decis la 11 metri. Echipa pe care o antrenează, Al Wahda, a condus pe Al Ain cu scorul de 3-0, dar s-a văzut egalată pe final de meci. În reprizele de prelungire nu s-a mai întâmplat nimic, astfel că partida a fost decisă la penalty-uri, unde Al Wahda s-a impus. Tehnicianul român a câștigat primul trofeu al sezonului în Emiratele Arabe Unite.