Carousel hot news

“Piovaccari nu s-a adaptat încă la stilul lui Reghecampf”

Dorel Zaharia, fostul atacant al Stelei, a analizat pentru FANATIK.RO meciul crucial dintre Legia Varşovia şi Steaua, manşa retur din play-off-ul Ligii Campionilor. Zaharia a jucat un sezon la...
27.08.2013 | 15:36
Dorel Zaharia, bucurîndu-se, după un gol marcat în tricoul Stelei.
ADVERTISEMENT

Dorel Zaharia, fostul atacant al Stelei, a analizat pentru FANATIK.RO meciul crucial dintre Legia Varşovia şi Steaua, manşa retur din play-off-ul Ligii Campionilor. Zaharia a jucat un sezon la Steaua (2007-2008) , a bifat 14 prezenţe pentru “roş-albaştri” şi a marcat 3 goluri. Atacantul a fost unul din protagoniştii partidei Steaua – Zaglebie Lubin, scor 2-1, din turul II al Ligii Campionilor. Atunci, atacantul a reuşit să marcheze golul victoriei formaţiei din Ghencea în minutul 81.

Zaharia despre meciul Legia – Steaua: “Partida are o miză foarte mare din punct de vedere financiar pentru cluburi, dar şi pentru jucători, fiindcă aceştia vor avea ocazia de a fi văzuţi de alte cluburi. Polonezii sînt puternici, foarte bine organizaţi în teren, nu dau spaţii în faza defensivă. Au un portar foarte bun, care a apărat excelent şi la Bucureşti. Totuşi, eu am încredere în Reghecampf, antrenorul care în momentele cheie i-a făcut pe stelişti să intre determinaţi pe teren. Este şi şansa lui de a antrena în Liga Campionilor.”

Zaharia despre suporterii Legiei: “Polonezii sînt puternici pe teren propriu. Au un public fanatic. Mai mult ca sigur, suporterii lor vor fi uniţi chiar dacă li s-a închis o peluză. Eu zic că steliştii vor putea să îi liniştească doar dacă vor reuşi să dea primul gol.”

ADVERTISEMENT

Zaharia despre Pintilii: “Este un fotbalist foarte bun. S-a văzut şi la Bucureşti, după ce a ieşit de pe teren, că echipa a jucat altceva. Nu mai avea aceeaşi consistenţă la mijlocul terenului.”

Zaharia despre Piovaccari: “Piovaccari nu s-a adaptat încă cu stilul de joc al lui Reghecampf. El trebuie să ajungă să fie jucătorul decisiv din ofensivă, aşa cum a fost Rusescu. Din punctul meu de vedere, Rusescu este o pierdere foarte mare pentru Steaua. A fost un jucător cu un rol foarte important la echipă.”

ADVERTISEMENT

Zaharia despre Chiricheş: “Vlad este un fotbalist de bază la Steaua, poate printre cei mai importanţi. În jurul lui s-a format apărarea. Dacă va pleca la Tottenham şi va fi serios poate ajunge la o echipă şi mai mare”.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri