Reghe, victorie dramatică în Emirate. Rămâne în cursa pentru titlu

Sorin Dumitrescu   
in Stiri sportive
07/04/2018, 19:42
Reghe, victorie dramatică în Emirate. Rămâne în cursa pentru titlu

Mai sunt încă două etape din campionatul Emiratelor Arabe Unite şi cursa pentru titlu dintre Al Ain şi Al Wahda, echipa pregătită de românul Laurenţiu Reghecampf, continuă. E drept, Al Ain are şanse mult mai mari, pentru că are un avans de patru puncte, dar etapa viitoare va avea un meci foarte greu în deplasare, la ocupanta locului 3, Al Nasr.

În ultima etapă Reghecampf, care şi-a menajat o bună parte dintre titulari la mijlocul săptămânii, în Liga Campionilor Asiei, Al Wahda cedând cu 3-1 pe teren propriu în faţa uzbecilor de la Lokomotiv Taşkent, a jucat în deplasare, la Shabab şi avea nevoie de victorie, pentru a rămâne în cursă la titlu.

Reghe a fost condus de două ori

A fost un meci dramatic, dar care, judecând după evoluţia tabelei de marcaj, a durat doar o repriză, adică prima, pentru că în primele 45 de minute s-au înscris toate golurile partidei. Al Wahda a câştigat cu scorul de 3-2 şi a păstrat lupta pentru titlu deschisă. Însă a trecut prin mari emoţii.

Gazdele, care ocupă o poziţie liniştită la mijloc, au jucat fără nici o presiune şi au condus în două rânduri. Însă Reghe are un atacant argentinian care la 33 de ani e ca vinul, cu cât e mai în vârstă cu atât e mai bun. Sebastian Tagliabue a fost din nou omul decisiv pentru Reghe, marcând toate cele trei goluri pentru Al Wahda. Care a terminat în zece, dar eliminarea s-a produs în minutul 88 şi nu mai era timp să se mai întâmple ceva.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG live video se joacă acum. Oaspeţii au revenit de la 2-0

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×