Life

Regina Angliei tună și fulgeră din cauza angajaților de la curte. Servitorii săi nu vor să lucreze de Crăciun din cauza pandemiei

02.10.2020 | 11:41
Regina Angliei tuna si fulgera din cauza angajatilor de la curte Servitorii sai nu vor sa lucreze de Craciun din cauza pandemiei
ADVERTISEMENT

Regina Angliei este furioasă din cauza angajaților care au refuzat să accepte regulile impuse la curte, în acest sezon. Ca-n fiecare an, Regina Elisabeta a a II-a deja își anunță pregătirile pentru Crăciun și sărbătorile de iarnă, la început de octombrie.

De această dată, însă, Suverana Angliei a tunat și a fulgerat din cauza faptului că angajații ei au refuzat să își onoreze îndatoririle.

ADVERTISEMENT

Mai exact este vorba despre perioada Crăciunului, una petrecută de familia regală britanică în reședința lor rustică de la Sandringham.

Regina Angliei, furioasă din cauza angajaților de la curte. De ce nu vor servitorii săi să lucreze de Crăciun

Servitorii de la curtea regală au refuzat-o pe Regina Elisabeta în ceea ce privește muncitul în perioada sărbătorilor din acest an. Motivul oferit de oameni e unul uluitor, având o strânsă legătură cu pandemia cu noul virus, ce încă reprezintă un pericol și pentru locuitorii din Anglia.

ADVERTISEMENT

Crăciunul din 2020 pare că va arăta diferit și pentru cei de la casa regală britanică. Cele mai noi vești au confirmat faptul că Regina Elisabeta a II-a riscă să își petreacă de una singură sărbătorile de iarnă. Totul din pricina unui refuz categoric din partea angajaților ei de nădejde.

Cei care lucreză în serviciul regal nu își doresc ca pe perioada de Crăciun, în pandemie cu noul virus, să fie nevoiți să stea departe de familiile lor. Surse din interiorul palatului regal au susținut că servitorii Reginei nu sunt dispuși să se izoleze timp de o lună de zile de lângă cei dragi.

ADVERTISEMENT
Regina Angliei tună și fulgeră din cauza angajaților de la curte. Servitorii săi nu vor să lucreze de Crăciun din cauza pandemiei
Regina Elisabeta a II-a a Angliei a transmis că este foarte supărată pe servitorii săi de la curtea regală

De aceea, sărbătorile din acest an ar putea fi complicate din cauza acestui detaliu, pentru suverana de 94 de ani, anunță cei de la publicația britanică Daily Mail.

Regina Angliei ar putea petrece Crăciunul în Castelul Windsor, pentru prima oară, în ultimii 33 de ani. În mod obișnuit, reședința preferată de cei din familia regală pentru perioada iernii este de Sandringham. Este vorba de nu mai puțin de 20 de angajați printre care s-ar fi stârnit chiar o revoltă.

ADVERTISEMENT

”Regina este furioasă. Angajații au spus că așa nu se mai poate, până aici. Este absolut fără precedent. Toți vor să rămână loiali, dar simt că s-a ajuns prea departe prin obligația de a se izola de familiile lor de Crăciun. Au existat numeroase discuții și cu echipa în ceea ce privește chestiunile operaționale. E prea devreme să speculăm implicațiile pentru Crăciun.”, a susținut o sursă de la casa regală.

ADVERTISEMENT