Life

Regina Elisabeta a II-a, cadou special pentru strănepotul său, George. Fiul prințului William și al lui Kate Middleton a împlinit 9 ani

Regina Elisabeta a II-a a pregătit un cadou special pentru strănepotul său, prințul George. Fiul prințului William și al lui Kate Middleton a împlinit 9 ani.
25.07.2022 | 12:26
Regina Elisabeta a IIa cadou special pentru stranepotul sau George Fiul printului William si al lui Kate Middleton a implinit 9 ani
Regina Elisabeta a II-a, cadou special pentru prințul George, strănepotul său. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Regina Elisabeta a II-a i-a făcut un cadou special strănepotului său, prințul George, fiul lui Kate Middleton și al prințului William, care a împlinit 9 ani vinerea trecută.

Regina Elisabeta a II-a, cadou special pentru prințul George, strănepotul său

Prințul George a împlinit 9 ani pe 22 iulie 2022. Cu această ocazie, Regina Elisabeta a II-a i-a transmis un mesaj strănepotului său, căruia i-a făcut un cadou special, notează publicația express.co.uk.

ADVERTISEMENT

Suverana le-a mulțumit militarilor pentru faptul că i-au cântat “la mulți ani” prințului George.

În clipul video publicat pe pagina de Twitter a familiei regale, Gărzile Irlandeze apar adunate în semicerc, cântându-i melodia aniversară prințului George.

ADVERTISEMENT

Aceștia au purtat uniforma completă specială pentru această ocazie. Au organizat un adevărat spectacol la Palatul Buckingham.

Regina a amintit, totodată, faptul că nepotul său, prințul William, a devenit Colonel în Garda Irlandeză în anul 2011. Din acest motiv, ducele de Cambridge a purtat uniforma la nunta sa cu Kate Middleton.

ADVERTISEMENT

Reacțiile internauților la postare nu au întârziat să apară. Aceștia au lăudat cadoul pe care suverana i l-a făcut viitorului rege.

“Ce frumos! La mulți ani prințului George!”/ “Ce tare mi se pare să îți cânte Gărzile Irlandeze la ziua ta”/ “Îmi place atât de mult! La mulți ani!”/ “Un cadou atât de frumos și bine gândit, sunt sigut că prințului George i-a plăcut”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

ADVERTISEMENT

Ce au postat prințul William și Kate Middleton de ziua fiului lor

Membrii familiei regale au postat mai multe mesaje pe rețelele sociale cu ocazia zilei de naștere a prințului George.

Pe rețelele sociale a fost distribuită o fotografie cu Regina Elisabeta și prințul George, realizată în timpul Jubileului de Platină.

Cei mai mulți au remarcat că fiul cel mare al prințului William a crescut foarte mult și are aceeași înălțime ca străbunica lui.

Ducii de Cambridge au postat și ei o imagine cu prințul George de ziua lui. “George împlinește 9 ani!”, a fost mesajul acestora, în dreptul unui emoticon cu un tort.

În afară de prințul George, Kate Middleton și prințul William mai au doi copii. Este vorba despre prințesa Charlotte (7 ani) și prințul Louis (4 ani).

ADVERTISEMENT