Life

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip, tineri și la piscină! Imaginile secrete care au ieșit la iveală

09.04.2021 | 14:18
Regina Elisabeta a IIa si Printul Philip tineri si la piscina Imaginile secrete care au iesit la iveala
Regina Elisabeta a II-a și Printul Philip, imagini nemaivăzute! Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Astăzi, 8 aprilie 2021, apare un documentar fascinant despre Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip. În acesta, vom putea vedea niște imagini inedite, care nu au mai fost făcute publice până acum, cu părinții Prințului Charles.

Aceste fotografii de colecție au fost realizate în timpul turneului din 1953, în care au participat Elisabeta a II-a și soțul ei, Prințul Philip. Cea care a fost în spatele camerei se numește Patricia Norrie, soția lui Sir Willoughby Norrie, cel care era Guvernatorul General în Noua Zeelandă, la acea vreme.

ADVERTISEMENT

Cei doi soți au fost surprinși așa cum nu au mai fost văzuți în spațiul public. În intimitate, ni se dezvăluie adevărata lor personalitate, dincolo de strictețea protocolului regal, confom The Daily Mail.

regina elisabeta a II-a
Regina Elisabeta a II-a, în tinerețe. Sursă foto: The Daily Mail/The Queen Unseen

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip, fotografiile secrete care au ieșit acum la iveală

Turneul din 1953 a fost unul dificil și de durată. Timp de șapte luni, Philip și soția lui au fost găzduiți de către Patricia Norrie. Imaginile care apar în acest documentar sunt din momentul în care se sărbătorea Crăciunul în Noua Zeelandă.

ADVERTISEMENT

Regina poate fi văzută în timp ce zâmbește, face și ea fotografii, iar Prințul Philip se joacă în piscină cu fiica gazdelor, Sarah Stephenson, care avea doar 10 ani la acea vreme.

De altfel, Sarah este și cea care este voice over în trailerul pentru acest documentar, povestind ce se vede, de fapt, în imaginile din “The Queen Unseen”.

ADVERTISEMENT

Regina Elisabeta a II-a abia fusese încoronată cu câteva luni mai devreme. Se spune că s-a bucurat cât a putut de mult de aceste ocazii în care s-a relaxat alături de soțul ei.

“Cuplul regal știa că noi filmăm și facem poze, dar nu au fost deranjați de asta. Chiar și Regina avea o cameră foto asemănătoare cu cea a mamei și făcea poze similare. A fost foarte distractiv, ne-a plăcut la nebunie”, și-a amintit Sarah Stephenson.

ADVERTISEMENT
printul philip si sarah stephenson
Prințul Philip, în tinerețe, alături de fiica unor prieteni de familie. Sursă foto: The Daily Mail/The Queen Unseen

Ce s-a întâmplat atunci cu Prințul Charles și Prințesa Anne, copiii celor doi

Cu toate că s-au bucurat de lunile în care au stat împreună, Elisabeta și Philip au simțit lipsa celor doi copii. Gazdele cuplului regal le-au făcut o surpriză frumoasă și le-au oferit niște cadouri de Crăciun pentru Charles și Anne.

De asemenea, Elisabeta a primit o șosetă cu o lesă pentru câinii ei înăuntru, iar Philip a primit în dar o scrumieră colorată în alb și albastru. Scrumiera a stârnit hohote de râs, pentru că se afla pe ea imaginea cu capul soției sale.

După prânz, mergeau zilnic la piscină, alături de Johnny Spencer, al VIII-lea Conte Spencer, cel care este chiar tatăl Prințesei Diana. Prințul Philip era pasionat de înot și se distra pe cinste. De multe ori a fost surprins în timp ce râdea în hohote, după ce se chinuia să sară pe salteaua gonflabilă și cădea în nas în apă.

Pentru că era mereu îngrijorată de imaginea ei publică, Regina nu a intrat în piscină, dar își urmărea constant soțul, cu zâmbetul pe buze. Ținea tot timpul camera video în mână și îl înregistra pe Philip.

regina elisabeta a II-a cu tito
Regina Elisabeta a II-a a împărțit o portocală cu dictatorul TIto. Sursă foto: The Daily Mail/The Queen Unseen

Imagini de colecție cu Regina Elisabeta a II-a și dictatorul Marshal Tito

În acest documentar care apare pe ITV, o vom putea vedea pe Regină și într-o altă ipostază inedită. În anul 1972, Elisabeta a II-a a ajuns în Belgrad, unde s-a întâlnit cu dictatorul Tito. Acesta a invitat-o la ziua lui de naștere, fiindcă împlinea 80 de ani.

Aceste imagini au fost surprinse chiar de către cameramanul personal al dictatorului. Cu toate că nu este văzută vreodată mâncând în public, de această dată Regina a fost pozată fix când savura o portocală, în public. Mai mult decât atât, a împărțit-o chiar cu Tito, cu zâmbetul pe buze.

ADVERTISEMENT