Life

Regina Elisabeta are un nepot preferat. Despre cine este vorba

06.07.2020 | 13:04
Regina Elisabeta are un nepot preferat Despre cine este vorba
Regina Elisabeta a II-a. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip au 8 nepoți cu care încearcă să petreacă timp în mod egal. Cu toate acestea, Suverana Marii Britanii are și un nepot preferat, puțină lume știind despre cine este vorba.

Dacă acum presa credea că Prințul William sau Prințul Harry se numără printre favoriții Reginei, iată că lucrurile stau cu totul diferit.

ADVERTISEMENT

Potrivit The Sun, surse apropiate familiei regale au mărturisit că nepoate preferată este Lady Louise Windsor.

Cine este nepotul preferat al Suveranei Marii Britanii

Lady Louise Alice Elizabeth Mary Mountbatten-Windsor s-a născut pe 8 noiembrie 2013 fiind singurul copil al Prințului Edward și a soției sale, Sophie, Contesă de Wessex.

ADVERTISEMENT

Lady Louise s-a născut prematur și a suferit în primii ani de viață de o formă de strabism fiind nevoită să poarte ochelari de vedere.

Mama sa, Sophie Wessex, a vorbit despre acest aspect într-un interviu menționând că acum tânăra nu mai are nicio problemă din acest punct de vedere.

ADVERTISEMENT

„Ea este bine acum, vederea ei este perfectă. Când era mai mică, era destul de gravă forma de strabism și a durat timp până când să se rezolve”, a povestit Prințesa Sophie Wessex, potrivit sursei menționate mai devreme.

Fata adoră să-și petreacă timpul alături de bunicii săi, Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip în Balmoral, Scoția. Mai mult decât atât, nepoata Suveranei este foarte competitivă, aspect pe care l-a moștenit de la bunica sa.

ADVERTISEMENT

Adolescenta, în vârstă de 16 ani, adoră să călărească, având aceeași pasiune ca bunica sa, Regina Elisabeta a II-a.

Prințesa Louise, fiica Prințesei Sophie Wessex
Lady Louise, nepoata preferată a Reginei Elisabeta. Sursa foto: hellomagazine.com

 

 

 

ADVERTISEMENT