Life

Regina Elisabeta, dezamăgită din nou de cuplul Harry – Meghan Markle! Decizia lor îi rupe inima Reginei

Conflictele din cadrul Casei Regale britanice par să nu se fi terminat, iar cuplul format dintre Prințul Harry și Meghan Markle pare să o pună la grea încercare pe Regina Elisabeta.
24.10.2021 | 16:49
Regina Elisabeta dezamagita din nou de cuplul Harry  Meghan Markle Decizia lor ii rupe inima Reginei
ADVERTISEMENT

De această dată, pare-se, nu este vorba de încă vreun interviu acordat presei de Meghan Markle, ci de decizia pe care aceasta și soțul ei Prințul Harry au luat-o cu privire la fiica lor, micuța Lilibet.

Regina Elisabeta, dezamăgită de cuplul Harry – Meghan Markle

Se pare că Regina Elisabeta este „dezamăgită” de decizia prințului Harry și a lui Meghan Markle de a o boteza pe Lilibet în SUA, iar un fost majordom crede că va avea inima frântă să rateze un astfel de eveniment special.

ADVERTISEMENT

Conform Geo TV, unii foști angajați chiar se tem că va fi cu totul dezamăgiră și rănită dacă nu va putea participa la marele eveniment, cu atât mai mult cu cât starea de sănătate a Reginei Elisabeta este una fragilă, suverana având, deja, 95 de ani..

De altfel, unul dintre foștii angajați ai Reginei, majordom regal al Casei Regale, Grant Harrold, a făcut această afirmație în timpul unui interviu pe care l-a acordat emisiunii Express.

ADVERTISEMENT

Acolo el a speculat asupra posibilului plan de acțiune pe care îl au prințul Harry și Meghan Markle cu privire la botez. „Sunt sigur că dacă acest lucru nu va avea loc în Marea Britanie, Regina va fi dezamăgită să nu participe la botezul strănepoatei sale”, a explicat fostul majordorm regal.

Regina Elisabeta vrea să își vadă nepoata, pe Lilibet

Conform informațiilor publicate de presa internațională, Regina Elisabeta își dorește enorm să își întâlnească strănepoata, pe Lilibet, fiica Prințului Harry și a lui Meghan Markle, în ciuda problemelor care au existat între cele două părți.

ADVERTISEMENT

Grant Harrold a explicat pentru sursa citată că, în ciuda dorințelor Reginei, micuța nu va fi prezentată prea curând suveranei britanice. ”La fel ca în multe familii care au sunt în străinătate, uneori nu este posibil (să se vadă, n. red.)”, a explicat majordormul regal pentru sursa citată.

Mai mult, a adăugat el, dacă botezul va avea loc în Statele Unite există totuși o soluție pentru ca Regina Elisabeta să o vadă pe micuța Lilibet, strănepoata care poartă numele pe care îl folosea Prințul Consort pentru suverană.

ADVERTISEMENT

„Poate că botezul lor va fi înregistrat, astfel încât familia din Marea Britanie să poată urmări și ea evenimentul! Familia este foarte importantă pentru Regină și sunt sigur că nu prea mult timp se va întâlni cu strănepoata ei”, a mai explicat majordormul regal.

Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la îndatoririle regale

Prințul Harry și Meghan Markle au provocat rumoare în întreaga lume când au decis să renunțe la îndatoririle regale și să se mute din Marea Britanie pentru a locui în SUA.

În plus, odată cu retragerea Prințului Harry din rândul membrilor de vază ai familie regale, cei doi au oferit și un interviu care a provocat dispute puternice în cadrul Casei Regale britanice, mai ales că Meghan Markle a susținut că ar fi fost obiectul unor remarci rasiale.

Respinse ca interpretări eronate – în limbajul diplomatic care reclamă minciuni – d eclarațiile lui Meghan Markle au iritat însă Casa Regală britanică, iar în documentarul BBC despre viața socrului ei, Prințul Philip imaginile cu soția Prințului Harry au fost excluse.

ADVERTISEMENT