Life

Regina Elisabeta a ”scăpat” o imagine nemaivăzută cu strănepoții. Ce au observat oamenii

Regina Elisabeta a dezvăluit, din greșeală, o fotografie nemaivăzută cu strănepoții ei, care a atras atenția tuturor, mai ales după recentul scandal de la Casa Regală.
09.12.2021 | 13:30
Regina Elisabeta a scapat o imagine nemaivazuta cu stranepotii Ce au observat oamenii
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Regina Elisabeta a Marii Britanii a dezvăluit din neatenție o fotografie în care apar strănepoții ei. S-a întâmplat în timpul unei ceremonii care a avut loc miercuri, 8 decembrie 2021, la Castelul Windsor.

În timp ce i-a acordat medalia Reginei pentru muzică artistului Thomas Trotter, fanii cu ochi de șoim au observat o fotografie înrămată, parțial eclipsată de o geantă de mână aflată pe masă. Este vorba despre o poză pe care oamenii nu au mai văzut-o până acum.

ADVERTISEMENT

În respectiva fotografie, Regina Elisabeta zâmbește larg și se arată extrem de fericită alături de strănepoții ei. Suverana o ține în poală pe micuța Charlotte. În imagine apare și răposatul Prinț Philip.

Poza pe care Regina Elisabeta a II-a a dezvăluit-o presei, fără să vrea, în care apar o mare parte din strănepoții ei

Nu lipsesc din imagine nici Prințul George sau fiicele Peter Philips, Isla și Savannah și fata cea mare a Zarei Tindall, Mia.

ADVERTISEMENT

Internauții au observat cu atenție acea imagine. Aceștia cred cu tărie că poza este făcută undeva la sfârșitul anului 2016, cu coazia sărbătorilor de iarnă, când Regina obișnuiește să-și completeze albumul de familie cu astfel de imagini.

Prințesa Charlotte, ținută în poală de monarhă. ar fi avut atunci nu mai mult de un an și jumătate. De aici și-au dat seama când a fost realizată fotografia, cu aproximație. Vezi aici fotografia.

ADVERTISEMENT

Regina Elisabeta este foarte atașată de nepoții și strănepoții ei. Chiar dacă starea ei de sănătate este din ce în ce mai șubrezită, mama prințului Charles face eforturi să fie alături de cei pe care îi iubește.

Suverana și-a reluat activitățile după ce a ajuns la spital

Luna trecută, Regina a participat la botezul a doi dintre strănepoții ei. Este vorba despre August Brooksbank, în vârstă de 9 luni, și Lucas Tindall, în vârstă de 8 luni. Ceremonia a avut loc All Saints Chapel din Windsor Great Park, notează pagesix.com.

ADVERTISEMENT

Elisabeta a II-a și-a reluat recent activitățile, după ce toți au tras o sperietură de moarte în jurul datei de 20 octombrie. Atunci, suverana fusese internată în spitale, acuzând dureri de spate.

Monarha a anulat o serie de festivități și călătorii pe care le avea programate. Acum este într-0 formă mai bună și poate fi prezentă la câteva evenimente. Încearcă să nu lipsească mai ales dacă sunt implicați membri ai familiei sau e nevoită să întâmpine demnitari importanți din Marea Britanie ori din alte state ale lumii.

 

ADVERTISEMENT