Life
notix pixel id

Umilința continuă pentru Regina Elisabeta. Ultima lovitură dată de Meghan Markle și Harry

Regina Elisabeta primește o nouă lovitură de la Meghan Markle și Harry, foștii duci de Sussex. Suverana continuă să fie sfidată de perechea stabilită în America.
17.11.2021 | 17:33
Umilința continuă pentru Regina Elisabeta. Ultima lovitură dată de Meghan Markle și Harry
Regina Elisabeta continup să fie sfidată de Meghan Markle li Harry. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Regina Elisabeta primește aproape în fiecare lună câte o lovitură de la Meghan Markle și Harry. Cei doi foști duci de Sussex nu vor să mai audă deloc de monarhă, nici măcar de sărbători, atunci când de obicei oamenii uită de cele rele și se adună la aceeași masă.

Meghan și Harry nu au de gând să se întoarcă în Marea Britanie de Crăciun, în ciuda faptului că pentru Regină vor fi primele sărbători de iarnă fără soțul ei, Prințul Philip decedând de curând.

Nu mai vorbim despre faptul că suverana în vârstă de 95 de ani a avut recent niște probleme de sănătate, iar presa din Regat spune că sunt din ce în ce mai grave și ar putea fi printre ultimele sărbători în care Elisabeta a II-a va mai putea fi în sânul familiei.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle și Harry nu vor petrece Crăciunul cu Regina Elisabeta

Asta în condițiile în care Regina Elisabeta le-a trimis o invitație celor doi. Monarha va organiza o cină specială, cu toată familia, așa cum prevede tradiția.

„Există câteva aspecte legate de planurile ducilor, fapt pentru care nu vor putea fi prezenți”, a spus o sursă regală pentru PageSix.

ADVERTISEMENT

„Dacă s-ar fi decis să fie alături de Regină, ar fi comunicat deja asta familiei. Acesta este primul Crăciun al Reginei fără soțul ei. Spera ca ei să își dorească să fie acolo”, mai scrie PageSix.

Prânzul se va ține cel mai probabil la Castelul Windsor

Meghan și Harry ar fi luat această decizie pentru că sunt conștienți de amploarea mediatică pe care ar presupune-o întoarcerea lor în Marea Britanie. Cei doi nu își doresc să provoace alte probleme Reginei. Culmea e că și absența lor este deja intens dezbătută în presa internațională.

ADVERTISEMENT

Regina Elisabeta va petrece Crăciunul împreună cu Prințul Charles și soția acestuia. De asemenea, de la slujba de Crăciun și festin nu vor lipsi Kate Middleton și Prințul William, împreună cu copiii.

Prânzul anual organizat de Regină s-ar putea să aibă loc anul ăsta la Windsor și nu la Palatul Buckingham. Motivul? Regina petrece cea mai mare parte a timpului acolo și nu la Palatul Buckingham cum s-a obișnuit.

ADVERTISEMENT

Ultima oară când Meghan Markle și fostul prinț Harry au petrecut Crăciunul cu Regina Elisabeta a fost în anul 2018.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri