Life

Regina Elisabeta, replică neașteptată când a aflat că Meghan Markle nu participă la înmormântarea Prințului Philip. Acum s-a aflat

Surse din apropierea Reginei Marii Britanii susțin că aceasta ar fi răsuflat ușurată atunci când a aflat că Meghan Markle nu va ajunge la înmormântarea Prințului Philip.
16.07.2022 | 17:54
Regina Elisabeta replica neasteptata cand a aflat ca Meghan Markle nu participa la inmormantarea Printului Philip Acum sa aflat
Regina Elisabeta, fericită că Meghan Markle nu a participat la înmormântarea Prințului Philip. Foto: Hepta.ro/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Noi informații care susțin ipoteza conform căreia Regina Marii Britanii nu o are deloc la suflet pe Meghan Markle, soția nepotului său, ies la iveală. Aceasta ar fi respirat chiar ușurată atunci când a aflat că Prințul Harry va veni de unul singur la înmormântarea Prințului Philip.

Regina Marii Britanii, ușurată când a aflat că Meghan Markle nu participă la înmormântarea Prințului Philip

Prințul Philip a murit la vârsta de 99 de ani, în luna aprilie a anului 2021. Pentru că la vremea aceea Meghan Markle era însărcinată cu Lilibet Diana, aceasta nu a putut să călătorească din America până în Marea Britanie, astfel că la înmormântare s-a prezentat doar Prințul Harry. 

ADVERTISEMENT

Pe parcursul șederii sale în Palatul Regal, Meghan Markle nu a avut o relație bună nici cu angajații, recent fiind deschisă o anchetă cu privire la comportamentul lor față de aceștia, dar nici cu rudele soțului său.

După ce Ducii de Sussex au renunțat la atribuțiile regale pentru a duce o viață liniștită în Statele Unite ale Americii, Meghan Markle a adus acuzații de rasism Familii Regale și a susținut că nu s-a putut acomoda cu regulile stricte ale acesteia.

ADVERTISEMENT

Ținând cont de toate aceste lucruri, faptul că soția Prințului Harry nu a putut lua parte la înmormântarea Ducelui de Edinburgh nu a fost deloc motiv de supărare pentru Regină.

Din contră, Majestatea Sa ar fi fost chiar ușurată la aflarea veștii, conform noii cărți a lui Tom Bower, „Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors”.

ADVERTISEMENT

„Slavă Domnului că Meghan nu vine!”, le-ar fi spus Regina ajutoarelor sale, notează The Sunday Times.

Meghan Markle și Prințul Harry au participat anul acesta la Jubileul de Platină al Reginei

În luna iunie, la mai bine de doi ani de când s-au mutat în California, Meghan Markle și Prințul Harry au revenit împreună în Marea Britanie și au participat la Jubileul de Platină al Reginei.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie, Regina Elisabeta a întâlnit-o pentru prima dată pe nepoata sa, Lilibet Diana, ziua de naștere a micuței fiind sărbătorită chiar în curtea Castelului Windsor. 

ADVERTISEMENT