Life

Regina Letizia a Spaniei a făcut furori cu o rochie de 160 de lei. Cum a apărut în vacanță

Regina Letizia a Spaniei a atras toate privirile datorită apariției sale. Fosta jurnalistă în vârstă de 49 de ani a purtat o ținută frumoasă și foarte accesibilă la preț.
08.08.2022 | 21:09
Regina Letizia a Spaniei a facut furori cu o rochie de 160 de lei Cum a aparut in vacanta
Regina Letizia a Spaniei, look tineresc cu o rochie de 160 de lei. De la ce brand este. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Soția Regelui Felipe al VI-lea a renunțat la ținuta clasică și s-a afișat într-o rochie cu care a făcut furori. Aflată în vacanță în Palma de Mallorca a fost fotografiată în timp ce poartă o ținută tinerească, precum cea a fiicelor sale.

Regina Letizia a Spaniei, look tineresc cu o rochie de 160 de lei. De la ce brand este

Regina Letizia a Spaniei se bucură de concediu și de timpul petrecut cu fetele sale, Leonor și Sofia, de la care se pare că a luat lecții vestimentare. Bronzată și cu picioarele lungi la vedere fosta jurnalistă a ales un look tineresc.

ADVERTISEMENT

Rochia mini de culoare roz cu imprimeu boho-chic este ideală pentru o vacanță în plin sezon estival. Și unde mai pui că poate fi achiziționată de la o companie spaniolă, Zara, notează Daily Mail.

Mai exact, ținuta poate fi cumpărată cu o sumă foarte mică, de numai 160 de lei, ceea ce înseamnă circa 40 de euro.

ADVERTISEMENT

Ținuta purtată de Regina Letizia de Spania a putut fi observată în timpul unei plimbări, la un târg din localitatea Palma de Mallorca. Rochia a fost accesorizată cu platforme de culoare roz și o poșetă în aceeași nuanță.

Regina Letizia și Regina Sofia a Spaniei
Regina Letizia, fiicele sale și Regina Sofia a Spaniei. Sursa foto: hepta. Colaj: Fanatik

Regina Letizia de Spania, același stil ca fiicele sale

Regina Letizia de Spania a adoptat același stil ca fiicele sale, dar nici mama Regelui Felipe al VI-lea nu a fost mai prejos. Regina Sofia a purtat un complet foarte viu și colorat și s-a ținut mereu de braț cu nora sa.

ADVERTISEMENT

Cele două au fost surprinse în timp ce discută foarte relaxat, zâmbesc și au o atitudine veselă și respectuoasă. Acest lucru denotă că au o relație bună, după ce în trecut au existat discuții pe seama diferențelor de opinie.

Se pare că nu mai au o relație tensionată, în urmă cu ceva vreme Regina Letizia a Spaniei purtând o creație vestimentară care a fost îmbrăcată și de soacra sa în urmă cu 40 de ani.

ADVERTISEMENT

S-a întâmplat cu ocazia vizitei președintelui din Chile la Palatul Regal din Madrid, când fosta jurnalistă și-a pus în valoare silueta trasă prin inel.

ADVERTISEMENT
Tags: