Life

Regina Letizia are un corp de invidiat la la 49 de ani. Alimentele pe care încearcă să le evite

Soția Regelui Felipe al VI-lea a atras mereu atenția cu ținutele sale impecabile și cu silueta de invidiat. Regina Letizia a adoptat de mulți ani un stil de viață sănătos.
01.12.2021 | 22:58
Regina Letizia are un corp de invidiat la la 49 de ani Alimentele pe care incearca sa le evite
Regina Letizia are un corp de invidiat la la 49 de ani. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Regina Letizia a Spaniei a atras mereu privirile cu eleganța sa și ținutele superbe.

A fost mereu una dintre cele mai bine îmbrăcate femei din monarhia europeană, dar și din lume. De cele mai multe ori prezența sa este aplaudată.

Ajunsă la 49 de ani, aceasta are un corp de invidiat. Soția Regelui Felipe al VI-lea a dezvăluit cum reușește să aibă o siluetă perfectă.

ADVERTISEMENT

Regina Letizia are un corp de invidiat la la 49 de ani. Alimentele pe care încearcă să le evite

Regina Letizia este considerată una dintre cele mai frumoase și elegante femei din Europa. Soția Regelui Felipe al VI-lea a dezvăluit că de ani de zile a adoptat un stil de viață sănătos. Evită anumite alimente și face sport cât de des poate.

Adoră yoga, dar ridică și greutăți pentru tonifiere. Regina Letizia a dezvăluit că nu ține un regim strict, încearcă doar să evite unele feluri de mâncare. În plus, aceasta spune că organismul ei o ajută foarte mult. Printre alimentele sale preferate se numără spanacul, kale, fructele, salatele și piureul. În plus consumă și ouă sau pește.

ADVERTISEMENT

De ani buni evită cât poate zahărul, mâncăruri semipreparate și alimente prezum pizza. Nu consumă alcool sau băuturi carbogazoase. Uneori mănâncă totuși dulciuri preparate în casă.

Iar acest lucru se vede la fiecare apariție a sa. La aproape 50 de ani are un corp de invidiat.

“Nu am nicio problemă, mănânc mult. Așa este corpul meu”, a declarat aceasta într-un interviu în presa spaniolă.

ADVERTISEMENT

Cu ce s-a ocupat înainte să ajungă Regina Spaniei

Letizia Ortiz Rocasolano a fost jurnalistă înainte de a se căsători cu Felipe al VI-lea al Spaniei. Lucra la filiala spaniolă a postului de știri CNN. Înainte de a deveni regină, aceasta a fost implicată în diferite scandaluri.

În 1998, Letizia s-a măritat cu Alonso Guerrero Perez, scriitor și profesor de literatură, după o relație de 10 ani. După doar un an au divorțat. Pe 1 noiembrie 2003, Casa Regală a anunțat logodna Prințului Felipe cu jurnalista.

ADVERTISEMENT

Pentru că fusese căsătorită doar civil, Biserica nu a considerat căsătoria validă și nu a fost nevoie de anularea acesteia. Letizia ajunge Regina Spaniei în anul 2014. Prințul Felipe de Asturia devine noul monarh, după abdicarea regelui Juan Carlos. Cuplul are doi copii. Infanta Leonora și Infanta Sofia.

Regina Spaniei s-a concentrat mereu pe probleme sociale, de educație sau drepturile copiilor.

ADVERTISEMENT
Tags: