Life

Regina și Kate Middleton nu au uitat-o pe Meghan Markle! Ce mesaje i-au transmis de ziua ei

Regina, prințul William și Kate Middleton au felicitat-o pe Meghan Markle în ziua în care aceasta a împlinit 40 de ani.
04.08.2021 | 14:51
Regina si Kate Middleton nu au uitato pe Meghan Markle Ce mesaje iau transmis de ziua ei
ADVERTISEMENT

Regina Elisabeta a II-a și Ducii de Cambridge i-au urat “La mulți ani” lui Meghan Markle în ziua în care a împlinit 4o de ani.

Nimeni nu știe exact cum își va petrece Meghan ziua de naștere. Unele publicații susțin că aceasta ar organiza o mică petrecere la proprietatea din Montecito. Altele au scris că va pleca într-o excursie alături de soțul ei, prințul Harry.

ADVERTISEMENT

Regina și Kate Middleton nu au uitat-o pe Meghan Markle! Ce mesaje i-au transmis de ziua ei

Regina Marii Britanii a postat un mesaj pentru soția nepotului său pe contul oficial al familiei regale.

“Îi urmăm ducesei de Sussex astăzi la mulți ani”, este mesajul care însoțește o fotografie, în care Meghan Markle apare în mai multe ipostaze.

ADVERTISEMENT

De asemenea nici prințul William și soția sa, Kate nu au uitat să o felicite pe fosta actriță. Aceștia au scris un mesaj în dreptul unei fotografii din turneul regal al acesteia în Africa de Sud.

“Îi dorim ducesei de Sussex multă fericire cu ocazia aniversării sale de 40 de ani!”. 

Cum va petrece Meghan Markle de ziua ei

Meghan Markle a fost extrem de discretă la fiecare aniversare și nu a dorit niciodată o petrecere grandioasă. De această dată nu se știe foarte clar ce planuri și-a făcut.

ADVERTISEMENT

Unele publicații susțin că aceasta ar organiza o mică petrecere la care vor participa aproximativ 60 de persoane și că toate pregătirile ar fi fost făcute de un organizator de evenimente celebru.

Nu vor lipsi prieteni apropiați precum Lindsay Roth, actrițele Janina Gavankar și Abigail Spencer sau Silver Tree, director la un post TV. Potrivit The Mirror, Harry ar fi comandat un tort special pentru soția sa.

ADVERTISEMENT

Potrivit altor publicații ducii de Sussex ar pleca într-o scurtă excursie. De când a devenit mămică pentru a doua oară, Meghan Markle a preferat să stea mai mult acasă pentru a avea grijă de micuța Lilibet și de frățiorul acesteia, Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Ceea ce se știe însă clar este faptul că Meghan Markle și prințul Harry au refuzat invitația pe care o primiseră din partea fostului Președinte Obama, care împlinește 60 de ani și a decis să organizeze o petrecere la sfârșitul acestei săptămâni

ADVERTISEMENT