Life

Reginele muzicii populare, duet de senzație! Vlăduța Lupău a lansat clip cu Olguța Berbec / Video

17.12.2020 | 15:37
Reginele muzicii populare duet de senzatie Vladuta Lupau a lansat clip cu Olguta Berbec  Video
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău și Olguța Berbec sunt prietene la cataramă, dar și rude. Împreună cu Remus Novac, cele două artiste au lansat un clip de senzație cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Melodia lansată se bucură deja de succes pe Youtube.

Cele două prietene, rude și artiste sunt unite pe viață, căci Olguța i-a fost nașă Vlăduței la cununia civilă și religioasă și împart aceleași valori morale.

ADVERTISEMENT

„Știm că ați așteptat această colaborare, așadar, joi, vă colindăm împreună”, este mesajul postat de Olguța Berbec cu o zi înainte ca videoclipul să apară pe Youtube.

„Colinda, mersul la colindat, Crăciunul, toate acestea înseamnă familie și prieteni! Așadar, ne-am dorit să vă colindăm împreună ca prieteni, ca familie. Olguța și Remus, voi știți că sunt nașii mei de cununie! Ne bucurăm că am reușit să finalizăm atât de frumos (credem noi) această colindă!

ADVERTISEMENT

Am avut o zi perfectă și, de fapt, minutele perfecte atunci când am realizat videoclipul: a nins ca în povești! Sperăm să colindați cu noi această colindă și să o primiți cu drag!  Vă iubim și așteptăm comentarii frumoase!”, scrie Vlăduța Lupău în descierea clipului lansat în colaborare cu Olguța Berbec și Remus Nicoară, cunoscuți pentru muzica lor în zona Olteniei, în mod special.

Artista Vlăduța Maria Lupău este dovada incontestabilă că folclorul românesc este respectat, promovat şi dus mai departe de generaţia tânără a României. La doar 25 de ani, Vlăduța a ajuns să fie cunoscută atât pe plan naţional, cât şi pe plan internaţional.

ADVERTISEMENT

De-a lungul carierei sale, tânăra a câştigat numeroase premii dintre care amintim: Premiul I – Festivalul Național „Rapsodia Românească”; Premiul I – Festivalul Național „Maria Lătărețu”; Premiul III – „Strugurele de Aur”; Marele Premiu „Festivalul Național de Cătănie”; Marele Premiu „Maria Tănase” sau Premiul de Popularitate „Mamaia Folclor”.

Acum, în vârstă de 29 de ani, Vlăduța Lupău a devenit un artist cunoscut în toată țara și se bucură de aprecierea românilor și este frecvent invitată în emisiuniunile tv de la noi din țară.

ADVERTISEMENT