News

Regizorul filmului John Wick 3 spune că producția pentru Matrix 4 va începe în curând

11.05.2019 | 17:33
Regizorul filmului John Wick 3 spune ca productia pentru Matrix 4 va incepe in curand

Vești bune pentru fanii Matrix. Trilogia care a ținut cu sufletul la gură miliaone de cinefili din întreaga lume ar putea avea și o a patra continuare. Cel puțin așa susține Chad Stahelski, regizorul filmului John Wick 3.

Ce spune Stahelski despre Matrix 4

Într-un interviu acordat recent, regizorul, care în trecut a făcut parte din echipa Matrix, fiind cascadorul și dublura lui Keanu Reeves în toate cele trei filme, a declarat că a discutat deja cu frații Wachowskis, de numele cărora se leagă celebra serie și se pare că aceștia intenționează să reînvie universul Matrix.

Sunt extraordinar de fericit că frații Wachowskis nu vor să facă un simplu film din universul Matrix, ci din contră, să extindă povestea pe care o iubim cu toții” , a dezvăluit Chad Stahelski, declarându-se totodată dispus să se alăture din nou proiectului. „Dacă vor face ceva apropiat de nivelul filmelor precedente, va fi de ajuns un singur telefon în care să-mi spună „Hey, vrem ca tu să fii cascadorul” și mai mult ca sigur voi merge să fiu lovit de o mașină. Iar dacă ar avea nevoie de ajutor, bineînțeles că aș lăsa baltă orice alt proiect pentru a-i ajuta”.

Keanu Reeves nu ar refuza să-și reia rolul care i-a adus celebritatea
Keanu Reeves nu ar refuza să-și reia rolul care i-a adus celebritatea

Și Keanu Reeves ar fi încântat să revină în Matrix

Veștile bune pentru fanii uneia dintre cele mai apreciate serii de filme din toate timpurile nu se opresc aici. Și Keanu Reeves, protagonistul filmelor Matrix ar fi dispus să joace într-o eventuală continuare, cu condiția ca aceasta să fie regizată și produsă tot de frații Wachowskis.

Ei ar trebui să-l scrie și să-l regizeze. Apoi vom vedea care este povestea, dar nu știu. Ar fi ciudat, însă de ce nu?”  , a spus celebrul actor, adăugând că „Oamenii mor, dar poveștile și personajele din povești nu vor muri niciodată”. În prezent, Keanu Reeves promovează cel mai nou film al său, John Wick 3, care face parte dintr-o altă serie de succes.          

 

 

 

Tags: