Fotbal intern

Regretă Adi Popa că a venit la FCSB?! Mesajul postat după eliminarea din Europa League e destul de clar!

30.08.2019 | 08:29
Regreta Adi Popa ca a venit la FCSB Mesajul postat dupa eliminarea din Europa League e destul de clar

Adi Popa a revenit în această vară la FCSB, echipă a cărui tricou l-a mai îmbrăcat între august 2012 și ianuarie 2017. După eliminarea din play-off-ul Europa League, unde formația roș-albastră a fost învinsă de Vitoria Guimaraes, scor 0-1 la general, mijlocașul de bandă a postat o fotografie pe contul personal de Instagram în care pare să își exprime regretul pentru întoarcerea la echipa patronată de Gigi Becali.

Adi Popa regretă revenirea la FCSB

După ce echipa la care a revenit în această vară a fost eliminată din play-off-ul Europa League de Vitoria Guimaraes, Adi Popa a postat o fotografie pe contul de Instagram în care pare să își exprime regretul pentru alegerea făcută. FCSB are un start de sezon dezastruos, atât în Casa Pariurilor Liga 1, unde ocupă ultima poziție, cât și în Europa League, competiție părăsită de roș-albaștri după înfrângerea, 0-1, cu Vitoria Guimaraes.

La finele meciului din Portugalia, Adi Popa a postat o fotografie pe Instagram în care apare artistul de trap Post Malone, îmbrățișând un clopot. Pe corpul cântărețului Popa a scris “Eu“, în timp ce clopotul a fost metaforizat cu titulatura de “Alegeri Proaste“, subliniid lipsa de inspirație pe care mijlocașul de bandă a avut-o în ultimii ani în ceea ce privește alegerea formațiilor la care joacă.

4 echipe în 2 ani și jumătate pentru Adi Popa

În ianuarie 2017, Adi Popa pleca de la FCSB la Reading, în Liga a doua din Anglia. După doar un an și 20 de prezențe în tricoul formației din Championship, Popa era trimis sub formă de împrumut în Arabia Saudită, la Al Tawoon. Nici aici fostul internațional nu a primit foarte multe șanse, și în iarna lui 2019 a ajuns la Ludogorets, tot sub formă de împrumut.

Adi Popa nu a fost păstrat în lotul formației la care joacă Claudiu Keșeru, Cosmin Moți și Dragoș Grigore. Cum Reading nu voia să-l păstreze, mijlocașul a ajuns la FCSB, împrumut pentru un sezon.

  • 31 de ani are Adi Popa
  • 5 trofee a cucerit mijlocașul cu FCSB 

 

Tags: