ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Regretă Cosmin Contra că a venit la Dinamo? „Problemele se răsfrâng şi asupra echipei”

Autor: Gabriela Gheorghe | 08.11.2020 | 10:39
Regretă Cosmin Contra că a venit la Dinamo? „Problemele se răsfrâng şi asupra echipei”
Cosmin Contra in meciul de fotbal dintre Sepsi OSK si Dinamo, din etapa a VIII-a a Ligii 1, disputat pe stadionul Municipal din Sfantu Gheorghe , sambata, 24 septembrie 2020.© FOTO:Sport Picture

Florin Răducioiu consideră că antrenorul Cosmin Contra regretă venirea la Dinamo și este de părere că problemele financiare afectează echipa din Ștefan cel Mare. 

ADVERTISEMENT

Fost fotbalist la Dinamo, Florin Răducioiu este de părere că fostului selecționer al României a început să-i pară rău că a venit pe banca tehnică a dinamoviștilor după declarațiile pe care le-a dat în presă.

Totuși, Răducioiu are încredere în Cosmin Contra și este convins că Dinamo va reveni pe drumul cel bun. Fostul fotbalist era de părere că la Dinamo clubul stă bine din punct de vedere financiar:

”Credeam că lucrurile sunt mult mai clare”

“Mi se pare incredibil, nu credeam că se pot scrie asemenea lucruri după faptul că echipa a fost cumpărată de un proprietar nou, de un fond de investiţii, credeam că lucrurile sunt mult mai clare, mai liniştite din punct de vedere financiar. Este lucrul cel mai important pentru o echipă de fotbal, în general pentru sport.

ADVERTISEMENT

Sentimente de nelinişte, de altfel şi această nelinişte şi probleme se răsfâng şi asupra echipei şi echipa e pe o poziţie destul de preocupantă, nu-mi place, nu pot să accept că după atâtea meciuri, Dinamo să fie din nou într-o zonă periculoasă a clasamentului. Am mare încredere în Contra, am şi spus că îl apreciez, dar nici el nu poate face minuni dacă n-are în spate un club foarte puternic. O conducere, nişte manageri care să-l ajute.

Mă face să cred că începe să regrete pentru că declaraţiile făcute mă fac să cred că regretă că s-a implicat într-o asemenea aventură. E clubul lui de suflet, clubul unde a jucat, în momentul de faţă sunt destul de preocupat de declaraţiile lui Mister.

Dinamo are 4 înfrângeri la rând

E incredibil şi sunt foarte surprins de această situaţie foarte ciudată, ireală, ce am auzit, nu cunosc situaţia financiară a clubului, dar jucători plătiţi cu foarte mulţi bani să ajungi într-o astfel de situaţie. Nu mai ai bani pentru lucruri normale, pe care orice echipă, o echipă normală nu le poate avea”, a spus Florin Răducioiu pentru Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

După primele nouă etape, dinamoviștii se află pe poziția cu numărul 15, cu 5 puncte și au patru eșecuri la rând. ”Câinii” trebuie să mai joace restanța cu Astra și partida din runda a 10-a contra celor de la Viitorul Constanța, duminică, în deplasare.

Cosmin Contra a venit în august la Dinamo și a semnat un contract până în iulie 2022. El le-a antrenat până acum pe Poli Timișoara, Getafe, CF Fuenlabrada, Petrolul Ploiești, Guangzhou, Alcorcon, Dinamo București și naționala României. Antrenorul ”câinilor” crede că Dinamo ar putea să ajungă în faliment.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!