Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Regretă Gigi Becali că l-a dat afară pe Edi Iordanescu de la FCSB? “Îl doare la bască!”

Dumitru Dragomir consideră că Gigi Becali nu regretă schimbarea lui Edi Iordănescu de la FCSB. De la roş-albaştrii, antrenorul a ajuns selecţioner şi a calificat echipa la Euro 2024.
20.11.2023 | 08:30
Regreta Gigi Becali ca la dat afara pe Edi Iordanescu de la FCSB Il doare la basca
Regretă Gigi Becali că l-a dat afară pe Edi Iordanescu de la FCSB? “Îl doare la bască!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a ajuns la naţionala României în ianuarie 2022, la doar două luni după ce s-a despărţit de FCSB. Deşi a avut un parcurs excelent la roş-albaştrii, relaţia cu patronul Gigi Becali a dus la întreruperea colaborării.

Regretă Gigi Becali că l-a dat afară pe Edi Iordanescu de la FCSB? “Îl doare la bască”

Dumitru Dragomir a declarat la FANATIK SUPERLIGA că nu crede că Gigi Becali regretă schimbarea lui Edi Iordănescu, în ciuda faptului că FCSB a rămas fără titlu din anul 2015:

ADVERTISEMENT

“Nu îi pare rău de nimic ăstuia (n.r. că Gigi Becali a renunţat la Edi Iordănescu). Îl doare la bască. Pe banii lui face numai ce crede el că este bine. Niciun regret. Eu cred că s-a bucurat.

Şi jucătorii lui se duc la Campionatul European. Niciun regret, îl doare la bască. Gigi Becali este un om diferit. Doar dacă îl ataci în problema dogmelor, atunci reacţionează sau la familie, altfel nu. 

ADVERTISEMENT

Felicitări jucătorilor, antrenorilor, Federaţiei şi suporterilor pentru calificarea la Campionatul European”, a spus Dumitru Dragomir la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali: “Nu mă interesează echipa națională de fotbal a României”

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a fost contactat pentru o reacţie vis-a-vis de calificarea României la turneul final, dar a declarat că nu îl interesează echipa naţională în acest moment:

ADVERTISEMENT

„L-am sunat acum pe Gigi Becali și nu a vrut să intre. Ne-a spus așa: Nu vă supărați. Spuneți-i lui Horia să nu se supere. Nu am ce să vorbesc. Nu mă interesează echipa națională de fotbal a României”, a spus Becali.

România mai are de jucat un meci în preliminariile Euro 2024. “Tricolorii” vor lupta marţi, de la ora 21:45, pentru primul loc în grupă, în faţa Elveţiei. Selecţionata lui Edi Iordănescu are nevoie de un punct.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Regretă Gigi Becali că l-a dat afară pe Edi Iordanescu de la FCSB

ADVERTISEMENT