Life

Regretă Jorge divorțul de Alina Laufer? Dezvăluiri dureroase făcute de faimosul artist: “Am făcut-o pentru mine și Karina”

Jorge și Alina Laufer au divorțat în 2012 după cinci ani de căsnicie, iar acel moment i-a surprins pe mulți, având în vedere că cei doi erau perfecți împreună.
08.02.2023 | 11:56
Regreta Jorge divortul de Alina Laufer Dezvaluiri dureroase facute de faimosul artist Am facuto pentru mine si Karina
Jorge, dezvăluiri despre divorțul de Alina Laufer. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Despre divorțul de Jorge, Alina Laufer nu a vorbit prea multe, însă artistul povestea la un moment dat că cei doi au ajuns să nu se mai înțeleagă.

Alina Laufer și Jorge au divorțat în urmă cu 11 ani

Deși aveau deja un copil, Jorge și Alina Laufer locuiau împreună cu părinții ei, iar pentru artist lucrurile nu mai erau atât de plăcute.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, tot el povestea acum ceva timp că nu avea susținere deloc pe partea artistică din partea socrilor săi, iar acest lucru nu îl făcea să se simtă prea bine.

Mai apoi însă, după divorț, atât Alina Laufer cât și Jorge și-au refăcut viața. Ea s-a căsătorit, ia la rândul său, Jorge și-a unit destinul cu Raluca Prodea după nu foarte mult timp.

ADVERTISEMENT

Cei doi sunt împreună și acum, chiar dacă nu au avut o relație atât de ușoară, iar Jorge se declară un bărbat cât se parte de împlinit.

La 11 ani de la divorț, artistul povestește că separarea de atunci a fost într-adevăr, unul dintre cele mai dureroase lucruri din viața sa, dar totodată a fost și un lucru frumos, având în vedere povestea de dragoste care a urmat apoi.

ADVERTISEMENT

Jorge, despre divorțul de Alina Laufer

De asemenea, Jorge are doar cuvinte de laudă la adresa Ralucăi Prodea, despre care spune că l-a adus pe drumul cel bun și l-a iubit într-un mod cât se poate de sincer.

”Este femeia care m-a adus pe drumul cel bun, acela de a fi sincer cu mine și a mă iubi așa cum sunt. Să mă văd cum sunt cu adevărat și să trec peste orice defect. Divorțul a fost unul dintre cele mai dureroase lucruri, dar frumoase din viața mea.

ADVERTISEMENT

Am făcut-o pentru mine și Karina. Sunt fericit că așa a fost să fie. Karina trebuia să vină în viața asta și așa a fost calea ei”, a mărturisit artistul, pentru viva.ro.

Și chiar dacă a trecut ceva timp de la divorțul de Alina Laufer, Jorge susține că recent a vorbit cu fiica sa, Karina, despre separare.

Micuța a înțeles că nu a fost niciodată părăsită, doar pentru că părinții ei nu s-au înțeles, iar acest lucru contează enorm pentru artist.

Amintim că recent, Alina Laufer dezvăluia că se uită la fiecare ediție de la Survivor România pentru a-l vedea pe Jorge. Din păcate însă, Faimosul a fost nevoit să părăsească competiția mai repede decât ar fi crezut.

ADVERTISEMENT
Tags: