Life

Regretele lui Cătălin Cazacu. Ce spune despre femeia care i-a dăruit un copil: „Toată lumea are un trecut”

Cătălin Cazacu a vorbit despre femeia care i-a dăruit un copil. Motociclistul regretă că, după despărțire, s-au lăsat conduși de orgoliu. Ce relație există acum între ei?
07.04.2022 | 17:35
Regretele lui Catalin Cazacu Ce spune despre femeia care ia daruit un copil Toata lumea are un trecut
Cătălin Cazacu a vorbit despre relația cu mama fiului său. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Cătălin Cazacu a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are în prezent cu mama copilului său. Cei doi au avut o relație timp de 5 ani, în urma căruia a venit pe lume Andrei.

Cătălin Cazacu regretă scandalul izbucnit între el și mama fiului său după despărțire, însă este împăcat cu trecutul

Cătălin Cazacu a întâlnit-o pe mama copilului său, Nicoleta Delinescu, atunci când avea doar 23 de ani. Cântăreața de muzică populară este cu 10 ani mai mare decât fostul concurent de la Dancing on ice, iar relația lor s-a terminat la scurt timp după venirea pe lume a lui Andrei.

ADVERTISEMENT

După despărțire, lucrurile nu au stat foarte bine între ei, ajungând chiar să-și rezolve problemele la tribunal. Odată cu trecerea timpului, au revenit la sentimente mai bune. Acum, Cătălin Cazacu susține că are o relație foarte apropiată cu mama copilului său.

„Dacă ești împăcat cu chestiile astea și dacă lucrurile astea merg în viață înainte…Toată lumea are un trecut. În momentul în care mă întâlnești pe mine, vin la pachet cu trecutul meu. 

ADVERTISEMENT

Timpul le rezolvă pe toate. Eram foarte tineri. Aveam 23 de ani. Ce minte aveam? Ea este mai mare ca mine cu 10 ani.

Am făcut un copil, nu ne-am înțeles, apoi am ajuns să ne certăm. Acum îmi dau seama că sunt prostii, dar sunt orgoliile alea atunci. 

ADVERTISEMENT

Noi avem o relație atât de mișto în momentul ăsta. Eu cu mama copilului meu suntem prieteni atât de buni, ne spunem atât de multe chestii și acceptăm că viețile noastre merg înainte”, a spus Cătălin Cazacu.

Cât despre fiul său, Andrei îi calcă pe urme lui Cătălin și este pasionat de motociclism. Chiar dacă nu locuiesc împreună, se văd cât de des pot. De altfel, sportivul spune că băiatul, în vârstă de 11 ani, îi este mai mult ca un frate.

ADVERTISEMENT
cătălin cazacu fiu
Fiul lui Cătălin Cazacu este atras de motociclete.
Foto: Instagram

Cătălin Cazacu infirmă zvonurile conform cărora s-a despărțit de Ramona Olaru

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru sunt împreună din toamna anului trecut, însă nu de puține ori au apărut zvonuri conform cărora relația lor ar fi ajuns la final.

În emisiunea lui Cătălin Măruță, motociclistul a explicat faptul că el și vedeta Antena 1 se iubesc și sunt fericiți, ba chiar se gândesc să se căsătorească.

ADVERTISEMENT