Sport

Regretele lui Deian Sorescu: „Credeam că venirea mea la Dinamo va fi un pas mare”. Video

Deian Sorescu a vorbit deschis despre situația dificilă pe care o traversează Dinamo. „Mă așteptam să câștig trofee”, s-a confesat căpitanul alb-roșilor.
30.05.2021 | 17:07
Regretele lui Deian Sorescu Credeam ca venirea mea la Dinamo va fi un pas mare Video
ADVERTISEMENT

Chiar dacă a reușit, sub bagheta antrenorului Dusan Uhrin, să-și conducă echipa spre o salvare miraculoasă de la retrogradare, căpitanul Deian Sorescu este măcinat de regrete. Și-ar fi dorit ca, odată cu venirea sa, Dinamo să redevină o forță a fotbalului românesc.

M-am maturizat fizic, psihic, e drept, dar mă așteptam să câștig trofee, campionate, cupe și așa mai departe”, a mărturisit mijlocașul de 23 de ani al „câinilor”, inclus de Mirel Rădoi în lotul național U23 care va face deplasarea în Spania pentru cantonamentul preolimpic.

ADVERTISEMENT

Datorită celor 21 de goluri și 25 de pase decisive reușite în cele 114 meciuri disputate în tricoul alb-roșu, acesta a ajuns la o cotă de piață de aproximativ un milion de euro. Actuala înțelegere cu echipa din Ștefan cel Mare îi expiră, însă, abia în 2023.

Deian Sorescu, mai sincer ca niciodată: „Mă așteptam să câștig trofee cu Dinamo”

Sezonul de la Dinamo m-a maturizat foarte mult. Credeam că venirea mea la Dinamo va fi un pas mare, va fi un progres sportiv și fizic. M-am maturizat fizic, psihic, e drept, dar mă așteptam să câștig trofee, campionate, cupe și așa mai departe. Mă motivează trecutul pe care l-am avut, e o motivație pentru mine.

ADVERTISEMENT

Sunt un băiat care nu e mișcat de lucrurile mici. Nu am băgat lucrurile mărunte în seamă, am trecut ușor peste. Răutatea și dorința mea mi-au adus multe beneficii. Și la națională, e nevoie de multă muncă.

Calitatea mea principală e viteza, a doua răutatea în teren. Pe postul meu, trebuie să bagi frica în jucătorii adverși. Mai am nevoie de lucrat tactic, mai ales pe noul post, dar și fizic”, a declarat Deian Sorescu.

ADVERTISEMENT

Începe exodul la Dinamo. Mai mulți jucători și-au depus memorii

În altă ordine de idei, chiar dacă a reușit să evite retrogradarea în eșalonul secund, situația clubului Dinamo se înrăutățește pe zi ce trece. Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, mai mulți jucători de bază şi-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract din cauza restanțelor financiare.

În plus, căpitanul Sorescu a primit o hârtie conform căreia poate semna cu orice echipă dispusă să ofere în schimbul său 1.000.000 de euro. Cu toate acestea, fanii acționari au primit și o veste bună: Dusan Uhrin rămâne alături de „câini” pentru a-i duce pe loc de play-off în sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Dinamo a rămas în Liga 1, pentru că aici îi este locul. Au stabilit asta istoria, tradiţia şi DDB! În perioada imediat următoare vom achita ce e de achiat şi îi vom face echipă lui Uhrin! Avem doar o lună la dispoziţie să reuşim, nu mai mult!

În sezonul următor ne vom bate cu rivale, cu clone, cu echipe bogate şi cu cele deştepte, care au primării ca sponsor, însă nu şi pe piept. Suporteri Versus milioane, practic. VOM REUŞI! Dinamo nu trebuie să mai ajungă vreodată la retrogradare.

A stabilit asta DDB! Iar DDB înseamnă 15.185 de membri, în acest moment, pentru că numărul nebunilor cu câini pe steag şi cu un vis şi mai nebun va continua să crească, negreşit!”, au transmis dinamoviștii.

ADVERTISEMENT