Fotbal intern

Regretul carierei lui Gheorghe Hagi! “M-au vrut, dar atunci am ales banii. Îmi pare rău că nu m-am dus”

04.10.2018 | 19:20
Regretul carierei lui Gheorghe Hagi Mau vrut dar atunci am ales banii Imi pare rau ca nu mam dus

Gheorghe Hagi a recunoscut în premieră care este regretul carierei de jucător! Regele a dezvăluit că la un moment dat a avut mai multe oferte din Premier League și că îi pare rău că nu a dat curs uneia dintre ele. Înainte să bată palma cu gigantul Barcelona, Hagi putea să semneze cu Tottenham. Englezii i-au pus pe masă bani mulți, dar până la urmă a preferat mirajul Cataluniei. Au urmat apoi și alte echipe grele din Anglia care l-au dorit pe Hagi

“Aveam Anglia, îmi pare rău că nu m-am dus. Şi după aceea am avut Anglia, şi când am plecat de la Barca. Am avut Newcastle, Kevin Keegan m-a vrut, era unul dintre idolii mei, s-a dus în Germania la Bayern. M-a dorit, era la Newcastle, au vrut să mă ia, nu am acceptat, m-am dus la Galata până la urmă, pentru că erau mai mulţi bani. Atunci am ales banii. Am cerut salariu mai mare, nu a vrut să îmi dea şi atunci m-am dus la cine mi-a dat mai mult”, a povestit Gheorghe Hagi care a numit și clubul pe care l-a refuzat inițial. “Tottenham, dar am ales Barca. Chiar dacă am pierdut bani. Atunci am pierdut bani”, a spus fostul căpitan al echipei naționale.

Regretul carierei lui Gheorghe Hagi!
Gheorghe Hagi a bătut palma în 1994 cu FC Barcelona, grupare pentru care a evoluat preț de doi ani de zile

Regretul carierei lui Gheorghe Hagi!

Gheorghe Hagi a semnat prima oară în Spania cu rivala Barcelonei, Real Madrid. După doi ani de zile însă, Hagi a plecat la Brescia, dar Campionatul Mondial din 1994 l-a propus din nou echipelor grele din Europa. Hagi a făcut un turneu final de grație și a semnat cu FC Barcelona. Tot doi ani de zile a petrecut actualul manager al Viitorului pe Nou Camp, la fel ca pe Santiago Bernabeu. 36 de partide a bifat Hagi în tricoul catalanilor pentru care a și reușit să marcheze de șapte ori.

1994 este anul în care Gheorghe Hagi a semnat cu FC Barcelona